«Αγγελική» – Άλκηστις Ζιρώ: «Έχω πολλά κοινά στοιχεία με την Κατερίνα…»

«Έχω πολλά κοινά στοιχεία με την Κατερίνα, αλλά διαφοροποιείται ο τρόπος που τα εκφράζουμε. Εγώ είμαι λίγο πιο αθυρόστομη».

Advertisement

Η Άλκηστις Ζιρώ, η Κατερίνα της αγαπημένη σειράς του Alpha, «Αγγελική», μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη.

Η Κατερίνα έχει δημιουργήσει πολλούς διαδικτυακούς φίλους, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να την… προστατεύσουν από τον Δημήτρη (Πάνος Βλάχος). «Μου λένε δε βλέπεις μπροστά σου; Τι κάνεις; Φύγε… Τρέχα… Είναι ωραίο το ότι παθιάζονται τόσο πολύ». Ωστόσο δικαιολογεί την ηρωϊδα για τη στάση της: «Όλοι την έχουμε πατήσει στη ζωή ή έχουμε εθελοτυφλήσει. Νομίζω ότι είναι πολύ ανθρώπινο το πώς συμπεριφέρεται η Κατερίνα». Όσο για το πώς αισθάνεται που συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή… «ο Πάνος Βλάχος –με τον οποίο έχουμε τις περισσότερες σκηνές- με έχει βοηθήσει πολύ να ξεμπλοκάρω και να αφήσω πίσω τις ανασφάλειές μου» υπογραμμίζει η Άλκηστις Ζιρώ.

Advertisement

Δείτε απόψε, Τρίτη 24 Νοεμβρίου , στις 21:00

Η Κατερίνα με τον Δημήτρη βρίσκουν την Όλγα αναίσθητη και προσπαθούν να τη σώσουν δίνοντας μάχη με τον χρόνο. Ο Νικόλας συζητάει για τον Παύλο με την Τζένη και τον Στέφανο μέχρι που εκείνη θέτει σε λειτουργία το δικό της σχέδιο. Η Σοφία ανησυχεί που ο Παύλος έχει πάρει τον Γιώργο, ενώ την ίδια ώρα εκείνος δέχεται τα πυρά της Αθηνάς που υποψιάζεται ότι η Σοφία έχει άλλον. Ο Μιχάλης με την Αγγελική πηγαίνουν στην ταβέρνα για την πρώτη εμφάνιση του Θωμά, αλλά εκεί τους πετυχαίνει ο Παναγιώτης ο οποίος τελικά αποκαλύπτεται ότι ήταν ο τελευταίος που είδε τον πατέρα της ζωντανό. Η Αγγελική και ο Μιχάλης συγκλονισμένοι προσπαθούν να μάθουν από τον Παναγιώτη τι έγινε το βράδυ που αυτοκτόνησε ο πατέρας της. Ο Δημήτρης μαθ«Αγγελική»αίνει για το παραλήρημα του Παναγιώτη και πληροφορεί την Αθηνά. Ανήσυχη ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια γύρω από τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας, η Αθηνά στέλνει τον Δημήτρη να «τακτοποιήσει» το θέμα.

Advertisement

«Αγγελική», κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement