Αγγελική Νικολούλη: Κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά και με σημάδευαν με το όπλο

Η Αγγελική Νικολούλη, είναι η δημοσιογράφος που έχει βοηθήσει να λυθούν αμέτρητα αστυνομικά μυστήρια και να βρεθούν άνθρωποι που είχαν χαθεί με ή χωρίς τη θέλησή τους.

Advertisement

Η Αγγελική Νικολούλη, είναι η δημοσιογράφος που μέσα από την εκπομπή της «Φως Στο Τούνελ», χρόνια τώρα, δεν γνωρίζει το φόβο προκειμένου να φέρει στο φως την αλήθεια!

Είναι γεγονός ότι στην πορεία της έχε δεχθεί άπειρες απειλές για τη ζωή της που όμως ποτέ δε στάθηκαν τροχοπέδη στο έργο της.

Advertisement

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «You», η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της αλλά και στο πόσες φορές η ζωή της βρέθηκε σε κίνδυνο εξαιτίας της επαγγελματικής της δράσης. Κάτι που βέβαια ποτέ δεν την λύγισε!

Όπως είπε για την αποφασιστικότητά της που τη διακρίνει τόσα χρόνια προκειμένου να βρει το «Φως Στο Τούνελ»:

Advertisement

«Η δουλειά μου είναι για μένα τρόπος ζωής. Ποτέ δεν το έβαλα κάτω! Πέρα από το μυστήριο και τους γρίφους, που με συναρπάζουν, με γεμίζει σαν άνθρωπο και η προσφορά στο συνάνθρωπό μου, που υποφέρει. Αυτό που με κάνει να προχωράω τόσα χρόνια την έρευνα, είναι η αναζήτηση της αλήθειας, που κάποιοι θέλουν να θάψουν… Όταν βλέπω το σκοτάδι να διαλύεται απ’ το Φως, η χαρά και η ηθική αμοιβή μου είναι μεγαλύτερες από το όποιο εμπόδιο ή απογοήτευση».

Και το περιστατικό που αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη πραγματικά είναι ανατριχιαστικό:

«Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά. Αν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, παρόλα αυτά συνεχίζω».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement