Απόστολος Γκλέτσος: «Θα πήγαινα στο Bachelor κι εγώ κι η κόρη μου»

Μπορεί να έχει μεγαλώσει, μπορεί να έχει μπει στην αρένα της πολιτικής, όμως ο Απόστολος Γκλέτσος δε σταματά να μας εκπλήσσει!

Advertisement

Σήμερα δήλωσε δίχως κανένα διχασμό ότι θα έμπαινε ακόμη και στο Bachelor, αν ήταν νεότερος. Και δε σταμάτησε εκεί, αλλά είπε ότι θα άφηνε και την κόρη του να πάρει μέρος στο ριάλιτι αν το ήθελε.

Ο γνωστός ηθοποιός, εμφανίστηκε σήμερα σε ζωντανή σύνδεση από τη Στυλίδα στο «Έλα χαμογέλα» του OPEN.

Advertisement

Μίλησε για το σήριαλ «8 λέξεις» που συμμετέχει λέγοντας ότι:

«Αυτό το διάστημα συνεχίζω να μετακινούμαι στην Κύπρο για τα γυρίσματα των 8 Λέξεων και κάθε φορά, πριν το γύρισμα, κάνουμε το τεστ για τον κορονοϊό. Υπάρχει ένα πρωτόκολλο το οποίο τηρείται και μας κάνει να αισθανόμαστε πιο ήρεμοι ψυχολογικά».

Advertisement

Και βέβαια σχολίασε την ελληνική τηλεόραση λέγοντας:

«Βλέπω την τηλεόραση τόσο σαν απλός θεατής όσο και σαν επαγγελματίας του χώρου. Είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Όλα υπάρχουν φέτος και καλώς υπάρχουν και ο τηλεθεατής βλέπει αυτά που νομίζει ότι του κάνουν καλό. Παρακολουθώ τα ριάλιτι για να ξέρω τι γίνεται. Έχω γνώμη και βεβαίως καλώς υπάρχουν. Τα παιδιά που πάνε εκεί, μέσα στον γενικό χαμό της ανεργίας και της απραγίας, είναι ένας τρόπος για να βγάλουν κάποια χρήματα και να δείξουν τα ταλέντα τους. Αν η κόρη μου μού έλεγε πως θα ήθελε να πάει στο Bachelor, δεν θα ασκούσα και τρομακτικές πιέσεις γιατί είναι μια ενήλικη και νομίζω ότι είναι κακό να μπαίνεις εμπόδιο σε κάτι που κάποιος θέλει πολύ. Θα έλεγα τη γνώμη μου αλλά δεν θα ασκούσα βέτο».

Συνέχισε λέγοντας ότι θα πήγαινε και αυτός στο Bachelor αν ήταν αρκετά νεότερος:

«Με έχει διδάξει η ζωή ότι δεν υπάρχει ναι και όχι, αλλά δεδομένα. Αν ήμουν στα 25 μου θα έμπαινα, ναι, στο Bachelor. Ο Αποστόλης των 53, όμως, να πάει στο Bachelor θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement