Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η πρωταγωνίστρια του Σασμού σε μικρή ηλικία

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του ALPHA «Σασμός» Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που υποδύεται την Αργυρώ, είναι μία ηθοποιός που κάθε χρόνο ολοένα και μας εκπλήσσει και το άνομα της ακούγεται πολύ.

Advertisement

Την γνωρίσαμε από τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες, στη συνέχεια την απολαύσαμε στην δραματική σειρά του MEGA «Σιωπηλός δρόμος» και τώρα την απολαμβάνουμε κάθε βράδυ στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» που έχει κλέψει το ενδιαφέρον του κοινού.

Η Χριστίνα πήρε τον ρόλο με κάστινγκ και όπως λέει η διαδικασία αυτή της αρέσει πολύ.

Advertisement

Στην σειρά θα δούμε να ξεδιπλώνεται στην Κρήτη ο έρωτας της με τον Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης). Ο έρωτας δύο νέων από οικογένειες που τους χωρίζει μία μεγάλη βεντέτα φόνου.

Τα γυρίσματα στο πατρικό σπίτι της ηρωίδας γίνονται στο αληθινό πατρικό της Χριστίνας και όπως έχει πει η συγκίνηση είναι μεγάλη.

Advertisement

Η ηθοποιός τον τελευταίο χρόνο διατηρεί δεσμό με τον Θανάση Τότσικα, αδελφό του Αποστόλη Τότσικα, ενώ έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Κωνσταντίνο.

Στην φωτογραφία η Χριστίνα είναι σε μικρή ηλικία με τον αδερφό της και όπως μπορείτε να δείτε η ομοιότητα τους είναι μεγάλη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement