Δανάη Μπάρκα: Απαντάει για τη σχέση της με τον Απόστολο Ρουβά! [Βίντεο]

Καλεσμένη στο Dot ήταν σήμερα η Δανάη Μπάρκα η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega απάντησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Απόστολο Ρουβά.

Advertisement

«Επέζησα κατά τύχη ως παιδί, από θαύμα ζω. Χάθηκα με το κανό και με βρήκε το λιμενικό μετά από ώρες. Τώρα με το Πρωινό έχει γυρίσει ο κόσμος μου ανάποδα. Είπα “ναι” στο πρωινό γιατί δεν είχα τίποτα να χάσω, μόνο να κερδίσω. Ξυπνάω στις 5 το πρωί και με πιάνει ο ύπνος στον καναπέ το βράδυ από την κούραση. Τώρα που ζω όλο αυτό κατάλαβα τη μαμά μου και είπα “μπράβο, καλά τα κατάφερε”. Η τηλεόραση και ειδικά η πρωινή ζώνη είναι αρένα, όχι πρωταθλητισμός. Είμαι χαρούμενη από την ανταπόκριση του κόσμου στα social media.

Είναι αστεία τα όσα ακούστηκαν για μένα και τον Απόστολο Ρουβά. Αν και διέψευσα τα περί σχέσης συνεχίστηκε η κουβέντα για το “ειδύλλιο’. Και λέω “αν δεν είχα απαντήσει, τι θα έλεγαν; Ότι είμαι έγκυος στο παιδί του Απόστολου;”. Με τον Απόστολο δεθήκαμε εξ αρχής και κάνουμε και παρέα εκτός πλατό. Με τρόμαξε η διάσταση που πήρε το θέμα», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement