Δανάη Μπάρκα σε θέση άμυνας: Παίρνει μια παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα. Χοντράδες, παιδί μου

Η Δανάη Μπάρκα πέρασε για πρώτη φορά χθες την πόρτα της εκπομπής του The 2Night Show στον ΑΝΤ1. Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια λαλίστατη όπως πάντα, απάντησε σε ό,τι ερώτηση της έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χωρίς καμία υπεκφυγή.

Advertisement

Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στην κριτική που της έγινε από κάποιους για τον τρόπο που γιόρτασε τα γενέθλιά της στον αέρα της εκπομπής της «Πάμε Δανάη».

«Διάβασα ένα άρθρο που μου τα έχωνε. Ότι «αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη». Λες και το κανόνισα μόνη μου, λες και πήρα εγώ τους ανθρώπους και τους παρακάλεσα. «Αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη, που νιώθει σαν σπουδαία παρουσιάστρια και μίλησε όλη η ελληνική σόουμπιζ για την αγάπη που της έχει και αντ’ αυτού παίρνει μια παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα». Χοντράδες, ρε παιδί μου. Αλλά επειδή το θέμα δεν είναι τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται, έχω μάθει ευτυχώς εδώ και χρόνια, τώρα που έχουν τριπλασιαστεί οι εμμονές και οι κακές κριτικές, να το ζυγίζω. Άρα βλέπω πρώτα ποιος λέει τι και μετά αφήνω να επηρεαστώ αν επηρεαστώ», είπε ξεκαθαρίζοντας τη θέση της στις κακόβουλες κριτικές.

Advertisement

Η Δανάη στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε μία γυναίκα που έχει πάθει εμμονή μαζί της και συνεχώς ψάχνει κάτι αρνητικό να πει την δουλειά αλλά και την ίδια: «Ευτυχώς μέχρι στιγμές δεν υπάρχουν εμμονές πολλές με μένα. Υπάρχει από μία συγκεκριμένη γυναίκα που δεν έχω μπει στον κόπο να ασχοληθώ γιατί, όπου κι αν το πω, όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι με την συγκεκριμένη. Οπότε βλέπω πως είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της και δεν απαντάω δημόσια. Αν θέλω κάτι, πετάω μια μπηχτούλα και μέχρι εκεί».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement