Δέσποινα Βανδή: Μιλάει για τις δύσκολες ημέρες που έζησε με την κόρη της Μελίνα

Η Δέσποινα Βανδή μετά από πολύ καιρό έδωσε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Η τραγουδίστρια μιλώντας στην Κάλλια Καστάνη και το περιοδικό ΟΚ! αναφέρθηκε στις δύσκολες πρώτες μέρες που είχε γεννήσει την κόρη της Μελίνα όπου είχε εξαντληθεί από τα ξενύχτια, αλλά και στο ταλέντο που έχει το πρώτο της παιδί.

Advertisement

Αναφερόμενη στους πρώτους μήνες που έγινε μητέρα, με την νεογέννητη Μελίνα, είπε πως:

«Με τη Μελίνα έζησα ολοκληρωτικά τη μητρότητα, έζησα τις πάνες, τα γάλατα, τα ξενύχτια, τα κλάματα και το σπάσιμο νεύρων από την αϋπνία και την εξάντληση. Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, πως γράφαμε το “Στην αυλή του Παραδείσου” κι έκλειναν τα μάτια μου μέσα στο στούντιο. Ο Φοίβος νόμιζε πως ερμηνεύω ή πως έχω χαθεί μες στην ατμόσφαιρα του τραγουδιού κι εγώ κατέρρεα από τα συνεχόμενα ξενύχτια πλάι στην κούνια της Μελίνας. Δεν του το είπα ποτέ αυτό, τώρα το μαθαίνει. (Γελάει.) Στον Γιώργο τα πράγματα ήταν καλύτερα, ήμουν πιο ήρεμη. Δεν ένιωθα πως έπρεπε να δώσω».

Advertisement

Κι όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε πώς θα αντιδράσει αν η 17χρονη κόρη της θελήσει να γίνει κι αυτή τραγουδίστρια, η Δέσποινα Βανδή απάντησε:

«Η κόρη μου γεννήθηκε με ένα φοβερό ταλέντο. Εγώ δεν ήμουν έτσι, χρειάστηκε να δουλέψω πολύ πάνω στη φωνή μου. Ονειρεύεται να ασχοληθεί με το τραγούδι, να το σπουδάσει εντατικά. Αν το επιδιώξει, θα τη στηρίξω».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement