Έχεις δει τον Δημήτρη Μοθωναίο στην παιδική του ηλικία;

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο πλάσμα και με ότι καταπιαστεί το κάνει καλά. Ο ηθοποιός γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου του 1983 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης – Κάρολος Κουν και υπήρξε φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Advertisement

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2006, στη σειρά του Alpha «Τελευταία Παράσταση» στο ρόλο του αδερφού της Έλλης Λαμπέτη. Τη σεζόν 2009-2010, πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά του Aντ1 «Κάρμα» μαζί με τους Μυρτώ Αλικάκη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Ιζαμπέλα Κογεβίνα και Αντώνη Φραγκάκη ενώ το 2015, έλαβε μέρος στην κωμική σειρά του Αlpha TV «Μη με σκας» όπου και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Γιάννη Μπέζο.

Πριν από ένα περίπου μήνα μας συγκλόνισε με την εξομολόγηση του στην Φαίη Σκορδά για τη σεξουαλική κακοποίηση. Η συνέντευξη έγινε θέμα σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και κατέκλυσε το διαδίκτυο.

Advertisement

Εμείς σας δείχνουμε παρακάτω τον Δημήτρη Μοθωναίο στην παιδική του ηλικία. Στην φωτογραφία βλέπουμε τον ηθοποιό μαζί με τον αγαπημένο του πατέρα:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement