Έλενα Ακρίτα για Μάρκο Σεφερλή: «Μου ζητά 500.000 Ευρώ. Χλευάζει ευπαθείς ομάδες»

Η Έλενα Ακρίτα ήταν χθες καλεσμένη της εκπομπής The 2Night Show. Η δημοσιογράφος – ηθοποιός εμφανίστηκε χείμαρρος για μία ακόμη φορά, μη διστάζοντας να εκθέσει τις απόψεις για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Advertisement

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στη διαμάχη που έχει με τον Μάρκο Σεφερλή. Μία διαμάχη που έχει πάρει και την δικαστική οδό όπου ο Μάρκος Σεφερλής της ζητά αποζημίωση 500.000€!

Αναφερόμενη στο γεγονός η Έλενα Ακρίτα εξήγησε γιατί επιμένει να μην δέχεται το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή και την σάτιρα που κάνει.

Advertisement

«Δεν πηγαίνω σε δίκες αλλά με τον Μάρκο Σεφερλή μπορεί να πάω. Δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ. Ήξερα την γυναίκα του παλιά η οποία ήταν ένα αξιολάτρευτο κι εξαιρετικό πλάσμα. Δεν προσπαθώ να τα βρω εξωδικαστικά με κανένα γιατί παραμένω στο κείμενο μου. Το έγραψα πολύ ευγενικά γιατί έχουν αλλάξει τα πράγματα. Το να πεις κάποιον αδερφή, χοντρή σε ταινία με τον Ηλιόπουλο και τον Φωτόπουλο του ’60 είναι απολύτως αποδεκτό για τα δεδομένα της τότε κοινωνίας. Αν το πεις σήμερα υπάρχουν ευπαθείς ομάδες που δεν έχεις δικαίωμα να τις χλευάζεις. Αλλάζουν οι αντιλήψεις».

Στη συνέχεια της συνομιλίας της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επανέλαβε την άποψή της ότι ο Μάρκος Σεφερλής «θυματοποιεί» τα άτομα που διακωμωδίζει:

Advertisement

«Ο κόσμος που πάει εκεί στην πρώτη σειρά κι είναι ένας κύριος και μια κυρία υπέρβαροι, όσο και να γελούν, μέσα τους βαθιά δεν μπορεί να μην καταλάβουν ότι θυματοποιούνται και στοχοποιούνται. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαρεί. Θα γελάσει γιατί θα ξορκίσει με το γέλιο το bullying που έχει υποστεί από τότε που ήταν ένα στρουμπουλό παιδάκι και το κορόιδευαν στο σχολείο για τα κιλά του κι αυτός θα γελούσε γιατί δεν θα είχε τρόπο να αμυνθεί. Σε όλες τις διακρίσεις έχουν μάθει να είναι θύματα. Εγώ θα ήθελα πολύ να πω του Μάρκου Σεφερλή πως αλλάζουν τα πράγματα και πως κερδίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement