Ένταση με τον Γεωργούλη στον αέρα εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»

Πεδίο μάχης κόντεψε να γίνει το πλατό στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του ALPHA. Καλεσμένος ο ηθοποιός κι ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, που κοντραρίστηκε με τον συνεργάτη της εκπομπής Κώστα Τσουρό.

Advertisement

Αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για το έργο του και όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα της αμοιβής του ως ευρωβουλευτής, «άναψαν τα αίματα».

Μιλώντας για το έργο του στο ευρωκοινοβούλιο είπε ότι: «Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Ασχολούμαι με τον πολιτισμό μέσα στην πολιτική. Εκεί είναι το μεγάλο όνειρο που θέλω να εκπληρώσω και εκεί είναι όλη η ενέργεια που θέλω να δώσω. Σε αυτό δεν το έχω μετανιώσει καθόλου».

Advertisement

Τότε ήταν που ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γεωργούλη για τα 25.000 ευρώ που λαμβάνει μηνιαίως ως αμοιβή ευρωβουλευτή. Ο ηθοποιός τον διόρθωσε και το είπε πως δεν είχε δηλώσει ότι παίρνε ως μισθό 25.000 ευρώ. Του τόνισε ότι σε επόμενη δήλωσή του είπε πως «τα 25.000 αντιστοιχούν στα έξοδα του γραφείου».

Κι όταν ο δημοσιογράφος επέμεινε, του είπε: «Πάμε στοίχημα; Τι θα χάσεις; Να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς. Δεν σε προσβάλλω. Πάμε στοίχημα τις δουλειές μας».

Advertisement

Η Ναταλία ταραγμένη προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας: «Παιδιά να παρέμβω λίγο πως σκοπός της κουβέντας δεν είναι ούτε να προσβάλλουμε τον καλεσμένο μας ούτε να χάσει κανένας τη δουλειά του».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement