Έξαλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της – ΒΙΝΤΕΟ

«Φλομώνει με ψέματα το παιδί της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, απέκρυψε την αλήθεια για άλλη μια φορά, κυλίστηκε στον βούρκο της ακολασίας».

Advertisement

Αυτός είναι σημερινός τίτλος δημοσιεύματος γνωστής εφημερίδας για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια διάβασε το εν λόγω δημοσίευμα και θέλησε βεβαίως να απαντήσει μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του Alpha το πρωί της Παρασκευής.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιέγραψε στους τηλεθεατές το σοκ που έπαθε όταν έπεσε στα χέρια της το δημοσίευμα. «Αρχίζει να με πιάνει τρέμουλο, νιώθω ενοχικά ότι έχω κάνει κάτι που δεν το ξέρω που δεν το θυμάμαι και το έχει ανακαλύψει κάποιος και με διαπομπεύει. Και το ψέμα το ένοχο που κυλίστηκα στον βούρκο της ακολασίας, ήταν το λάθος που είπα ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης και πρέπει να το πιστεύουν τα παιδιά μας.

Advertisement

Θέλω να πω σε αυτόν τον συνάδελφο που βρήκε τον τίτλο ότι προφανώς ή δεν πιστεύει στον Άγιο Βασίλη ή δεν του έφερνε δώρο ή δεν έχει παιδιά ή έχει απωθημένο ή δεν γουστάρει εμένα. Ρε παιδιά, μη με ταράζετε πρωί πρωί έτσι», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement