FlashBack: Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Λιγναδης: Όλα όσα ειπώθηκαν on air σε μία σπάνια τηλεοπτική συνάντηση – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σπάνιο τηλεοπτικό στιγμιότυπο σας παρουσιάζουμε σήμερα. Πρωταγωνιστές, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Οι δυο τους βρέθηκαν το 1996 στην εκπομπή «Μπράβο» με τη Ρούλα Κορομηλά και μάλιστα λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή η εθνική μας σταρ.

Advertisement

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Δίπλα βλέπουμε τον Σταμάτη Φασουλή και τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο. Η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου, ξεκινά να μιλάει για τον Δημήτρη Λιγνάδη με επαίνους, ενώ παράλληλα αναφέρεται στην φιλία της με την οικογένεια του.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Τα λεγόμενα της Αλίκης για νέα πρόσωπα στον χώρο του θεάματος ήταν εγγύηση. Τι θα έλεγε άραγε σήμερα μετά το τσουνάμι των καταγγελιών προς το πρόσωπο του Λιγνάδη;

Ο Δημήτρης Λιγνάδης πάντως πριν από μερικά χρόνια είχε μιλήσει για την Αλίκη σε συνέντευξη του:

Advertisement

«Η Αλίκη ήταν ένα φαινόμενο! Ήταν ένας μύθος κατ’ αξίαν και όχι παρ’ αξίαν, δηλαδή τον άξιζε αυτόν τον μύθο, τον έχτισε με πάρα πολλή δουλειά. Νομίζω ότι όλοι μας θέλουμε να είμαστε μια Αλίκη Βουγιουκλάκη. Θυμάμαι ότι όταν ήμουν μικρός ήθελα, το θεωρούσα αυτονόητο και πολύ εύκολο να γίνει, να την παντρευτώ.

Το θυμάμαι, πρέπει να ήμουν πέντε, έξι ετών. Κι έλεγα ότι θα παντρευτώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μου έλεγαν και μου έκαναν πλάκα οι δικοί μου ότι “είναι παντρεμένη με τον Παπαμιχαήλ” κι έλεγα ότι “θα τον σκοτώσω και θα την παντρευτώ, είναι τόσο απλό”», είπε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement