Γαμπρός για 5η φορά: Ο Νίκολας Κέιτζ παντρεύτηκε την 26χρονη Ιαπωνέζα Ρίκο Σαμπάτα

Μπορεί στις ταινίες του να υποδύεται συνήθως έναν αποφασιστικό τύπο, στην πραγματική του ζωή τον Νίκολας Κέιτζ μάλλον άστατο χαρακτήρα θα τον λέγαμε.

Advertisement

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ φαίνεται ότι αλλάζει όχι μόνο τις συντρόφους του αλλά και τις συζύγους του σαν τα πουκάμισα.

Και έτσι στα 57 του χρόνια έχει παντρευτεί 5 φορές! Μάλιστα ο τελευταίος γάμος μόλις έγινε για τον βραβευμένο με Όσκαρ Νίκολας. Τυχερή αυτή τη φορά είναι η 26χρονη Ρίκο Σαμπάτα.

Advertisement

Γνωρίστηκαν πριν 3 χρόνια στην Ιαπωνία, όταν ο Νίκολας είχε μόλις χωρίσει από την τέταρτη σύζυγό του – ο γάμος του σημειώστε είχε διαρκέσει μόλις 4 μέρες…

Κι αφού ο Νίκολας κι η Ρίκο γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν και η σχέση τους πήγαινε τόσο καλά, ο Νίκολας της έκανε πρόταση γάμου μέσω FaceTime αφού το κορίτσι ήταν στην Ιαπωνία και της έστειλε μέσω της FedEx το δαχτυλίδι του αρραβώνα.

Advertisement

Η Ρίκο δέχτηκε κι έτσι το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Λας Βέγκας, στα μέσα Φεβρουαρίου, σε μια τελετή με στοιχεία από την καθολική θρησκεία αλλά και τον σιντοϊσμό.

Ελπίζουμε όλη αυτή η ιδιαίτερα πρωτότυπη σχέση να τους φέρει γούρι και το ζευγάρι να μείνει για πάντα μαζί κι αγαπημένο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement