Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη – Αυτό είναι το φύλο του πρώτου της παιδιού

Σήμερα λίγο μετά τις 07:30 το πρωί έγιναν γονείς η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής. Τη χαρμόσυνη είδηση έδωσε στη δημοσιότητα το «Πρωινό». Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριστάκι βάρους 2.750 γρ.

Advertisement

Ο μαιευτήρας της Μαίρης Συνατσάκη αποκάλυψε πως γέννησε με καισαρική τομή στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. Όλα πήγαν καλά στον τοκετό και τόσο η Μαίρη Συνατσάκη, όσο και ο Ίαν Στρατής είναι τρισευτυχισμένοι.



Η influencer είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με μια μακροσκελή ανάρτηση τον περασμένο Ιούλιο.

Advertisement

Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια.

Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement