George Clooney: Στο νοσοκομείο με παγκρεατίτιδα εξαιτίας του νέου του ρόλου!

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα ο Αμερικανός σταρ George Clooney, αφήνοντας στη μέση τα γυρίσματα της ταινίας του.

Advertisement

Ο 59χρονος διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα και νοσηλεύτηκε για τέσσερις μέρες, εν μέσω των γυρισμάτων του The Midnight Sky στην Αρκτική. Στην ταινία την οποία και σκηνοθετεί, έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου υποδύεται έναν αστροφυσικό επιστήμονα Augustine Lofthouse, χτυπημένο από καρκίνο. Ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να εμποδίσει την επιστροφή μιας ομάδας αστροναυτών και να στείλει μήνυμα στο διαστημόπλοιό τους να μην επιστρέψει στη Γη, όπου έχει ξεσπάσει μια τεράστια τοξική καταστροφή .

Για τις ανάγκες του ρόλου του ο George Clooney, χρειάστηκε να χάσει 12 κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα και όπως δήλωσε ο ίδιος: “Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω βάρος γρήγορα και μάλλον δεν φρόντισα τον εαυτό μου”.

Advertisement

Μετά την 4ήμερη νοσηλεία του δήλωσε στην Daily Mirror: «Χρειάστηκαν μερικές ημέρες για να γίνω καλά και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο, γιατί χρειάζεσαι ενέργεια».

Και συμπλήρωσε αναφερόμενος στην ταλαιπωρία που έζησε στη διάρκεια των γυρισμάτων: «Ήμασταν έξω σε αυτόν τον παγετώνα στη Φινλανδία, γεγονός που το έκανε πολύ πιο δύσκολο. Αλλά σίγουρα βοήθησε στο αποτέλεσμα. Είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι τώρα. Αλλά ήταν διασκεδαστικό».

Advertisement

Η ταινία «The Midnight Sky», θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου και συμπρωταγωνιστεί η Φελίσιτι Τζόουνς και ο Ντέιβιντ Ογιέλο.

Για το ρόλο του επιστήμονα ο Clooney αναγκάστηκε να αφήσει και μακριά γενειάδα. Κάτι που άρεσε πολύ στον γιο του: «Άφησα ένα μεγάλο απαίσιο μούσι που ο γιος μου το λάτρεψε, γιατί μπορούσε να κρύβει διάφορα πράγματα μέσα χωρίς να το ξέρω. Μέχρι που πήγαινα στο γύρισμα και μου έλεγαν: «Ένα ξυλάκι από παγωτό είναι μέσα!».

Πώς αντέδρασε όμως η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν και η κόρη τους Έλα όταν επιτέλους ξυρίστηκε; «Ενθουσιάστηκαν! Δεν μπορούσαν να βρουν το πρόσωπό μου κάτω από όλο αυτό το πράγμα».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement