Γιάννης Πάριος – Γενέθλια: «5 Βαρθακούρηδες» σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ

Τα 75α γενέθλια του γιόρτασε χτες ο Γιάννης Πάριος και ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση. Ο γιος του σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή μοιράστηκε μία φωτογραφία από το παρελθόν στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος με τα αδέλφια του και τον πατέρα του.

Advertisement

Ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να ευχηθεί με αυτό τον τρόπο στον σπουδαίο Γιάννη Πάριο μαζί με όλα τα αδέλφια του. Όπως θα δείτε στην σπάνια φωτογραφία, ο Γιάννης Πάριος καμαρώνει τους γιους του Θανάση, Χάρη, Μιχαήλ Άγγελο και Νικόλα.

Στην λεζάντα έγραψε:

Advertisement

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν 5 Βαρθακούρηδες. Δυο φυσιολογικοί και τρεις καλλιτέχνες. Ακριβώς δίπλα μου στέκεται (χαμογελαστός και καμαρωτός) ο καλύτερος -για μένα- Έλληνας τραγουδιστής ever, που τυγχάνει να είναι και πατέρας μας. Επίσης τυγχάνει, σήμερα που γιορτάζουν οι γυναίκες, να έχει τα γενέθλιά του! Χρόνια πολλά πατέρα μας, να σε χαιρόμαστε και να σε καμαρώνουμε (κι εμείς) για πάρα πολλά χρόνια ακόμα επίσης, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ… και λίγο παραπάνω στις δικές μας ο καθένας.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement