Γιώργος Χρανιώτης: Ραγίζει καρδιές το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον πατέρα του!

Ο Γιώργος Χρανιώτης βιώνει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της προσωπικής του ζωής. Ο ηθοποιός έχασε πριν λίγα 24ωρα τον πατέρα του Γιάννη, σε ηλικία 83 ετών κι η καρδιά του πλημμυρίζει πόνο.

Advertisement

Με ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να μοιραστεί τον βαθύ πόνο του από την απώλεια του πατέρα του. Δημοσιεύοντας μία παλιά φωτογραφία με τους δυο τους, κι όταν ακόμη ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν στα προσχολικά του χρόνια, γράφει δίπλα στο κείμενό του:

«Ήσουν ωραίος. Και όμορφος πολύ. Τώρα ακόμα πιο όμορφος εκεί που πας. Πιο έτοιμος. Τώρα δεν μ’ έχεις πια ανάγκη. Δεν έχεις κανέναν ανάγκη. Εγώ όμως σ’ έχω ανάγκη. Να με βλέπεις, να μ’ ορμηνεύεις όπως έλεγε κι η μάνα σου, η γιαγιά μου. Και ξέρω ότι θα το κάνεις. Τώρα μπορείς να κάνεις ότι θες. Ό,τι γουστάρεις. Τώρα είσαι ανάμεσα στους θεούς , που πάντοτε αισθανόσουν οικεία μ’ αυτούς. Και αυτοί με σένα. Τώρα πετάς, εκεί που πριν δεν μπορούσες καν να περπατήσεις. Τώρα χαμογελάς, όταν πριν το έκανες με προσπάθεια. Τώρα είναι ωραία πατέρα επιτέλους!!!! Να μου λείπεις αγόρι μου…Όσο θες!!!! * Σπουδαίο πράγμα η φροντίδα πριν την αναχώρηση *Γιάννης Χρανιώτης, Ο Μπαμπάς μου. (24/07/37-30/12/20)».

Photo from Instagram @chraniotis_giorgos_official
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement