Γιώργος Καραμίχος: Όσα είπε για τα παιδιά του, την Μέριλ Στριπ και κατάθλιψη λόγω της καραντίνας

Ο Γιώργος Καραμίχος έκατσε χθες το βράδυ απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Ο ηθοποιός σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε για τα προσωπικά του ενώ αποκάλυψε και επαγγελματικές του εμπειρίες που δεν γνωρίζαμε.

Advertisement

Όπως είπε αποφεύγει τα παιδιά του να βλέπουν τηλεόραση, παραδέχθηκε με άνεση ότι έχει κάνει μεγάλες επαγγελματικές αποτυχίες και βεβαίως αναφέρθηκε και στη σειρά «Ήλιος» όπου συμμετέχει φέτος.

Για το πώς βιώνουν τα παιδιά του την αναγνωρισιμότητα του αλλά και τις λάθος επαγγελματικές επιλογές του, είπε στον Γρηγόρη πως:

Advertisement

«Γενικώς αποφεύγω να βλέπουν τα παιδιά μου στην τηλεόραση. Κάποιες φορές ο μικρός βλέπει μαζί με τη μαμά του. Στον δρόμο πολλές φορές που με χαιρετάνε διάφοροι με ρωτάει μετά “τον ξέρεις εσύ αυτόν; Αυτός σε ξέρει;”. Έτσι συνεννοούμαστε. Έχω κάνει τρελές αποτυχίες. Έχω κάνει πράγματα που δεν θα ήθελα ή που αν θα τα ξανά έκανα θα ήταν αλλιώς. Ακόμα και ηθοποιοί όπως η Μέριλ Στριπ που προσέχει πολύ τις επιλογές της, θα δεις ότι τα τελευταία χρόνια έκανε κάποιες πιο μέτριες ταινίες. Δεν μπορείς να προβλέψεις. Όταν χάνεις την ενέργειά σου ή όταν αυτό που κάνεις δεν πετυχαίνει τότε μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Θα απογοητευτείς, θα στεναχωρηθείς αλλά μετά θα ξέρεις γιατί απέτυχε».

Ο Νίκος εξήγησε πώς ήρθαν να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα από την Αμερική, ο 7χρονος γιος του Ντιέγκο Τζον κι η μητέρα του Άλμα:

Advertisement

« Έχω μαζί μου το γιο μου δεν υπήρχε νόημα να μείνει εκεί. Ήρθαν για διακοπές και αποφασίσαμε να μείνουν! Χαίρομαι γιατί τον βλέπω ευτυχισμένο. Και η κόρη μου είναι ευτυχισμένη, που δεν ζει εδώ. Ο γιος μου αισθάνεται οικειότητα με την Ελλάδα γιατί έχει ξανάρθει. Περνάγαμε τα καλοκαίρια στην Ελλάδα! Έχει κάνει φίλους έχει εδώ ανθρώπους που αγαπάει. Έχει 3 νονούς! Η Άλμα περνάει καλά στην Ελλάδα και ευτυχώς δουλεύει ηλεκτρονικά. Της άρεσε η Ελλάδα πάντα. Στην αρχή φρίκαρε λίγο, πως θα μάθει την γλώσσα αλλά τώρα είναι καλά. Μαγειρεύει ελληνικά φαγητά. Γιορτάσαμε το πρώτο σπανακόρυζο που έφτιαξε!»

Ο ηθοποιός μίλησε και για την περίοδο της καραντίνας λέγοντας:

«Οι άνθρωποι που τα πάνε καλά με τον εαυτό τους τα πάνε καλά και το lockdown. Eίναι ωραίο να έχεις κατάθλιψη, μην φρικάρουμε, αρκεί να το αποδεχτείς».

Κι όταν ο Γρηγόρης τον ρώτησε αν επιθυμεί να επιστρέψει στην Αμερική, του απάντησε:

«Το ιδανικό θα ήταν να είναι εδώ η βάση μου, Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω στην Αμερική. Καλό θα ήταν να πηγαίνω μόνο για δυο μήνες, για τη σχολή και τις δουλειές μου».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement