Γνωστός τραγουδιστής δηλώνει: «Έχω απολαύσει το σ@ξ απ’ όλες τις πλευρές» [Βίντεο]

Για τη μάχη της μαρκίζας, τους ψωνισμένους τραγουδιστές, τους συναδέλφους που το έπαιζαν φίλοι αλλά και για το σ@ξ μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γιώργος Γερολυμάτος. Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο “Pop Up” του Alpha και τον Ιορδάνη Παπακυριακού.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Στον κλάδο μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μια καθίζηση. Πολύ λίγοι συνάδελφοί μου θα είναι σε θέση να επιβιώσουν μετά από αυτό το διάστημα. Είμαι συνειδητοποιημένος ότι αυτό που “πίνω” το “πίνουν” όλοι οι τραγουδιστές. Με καθησυχάζει το γεγονός ότι δεν είμαι μόνο εγώ. Δεν έχω μνησικακίες, είμαι εύκολος στη διαχείριση καταστάσεων με συναδέλφους. Όταν δημιουργείται πρόβλημα με κάποιον που με αντιπαθεί, είναι 100% ότι θα τον βρω ξανά στο δρόμο μου μετανιωμένο.

Advertisement

Οι τσακωμοί για τη μαρκίζα είναι κάτι δεδομένο. Είναι μερικοί ψωνισμένοι τραγουδιστές που νομίζουν ότι έχουν πιάσει… τον πάπα και ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Ο χρόνος το πληρώνει αυτό. Είδα πολλούς συναδέλφους μου που είχαν ψηλά τη μύτη και μετά από μερικά χρόνια δεν υπάρχουν τώρα πουθενά. Ότι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού έχουν συμβεί σήμερα σε μερικούς star, έχουν συμβεί και σε μένα. Άντρες συνάδελφοί μου ήταν φίλοι μπροστά μου και πίσω από την πλάτη μου υπήρχαν… κακίες.

Το σ@ξ είναι πολύ όμορφο όταν υπάρχει χημεία και όταν ένας άνθρωπος το απολαμβάνει νιώθοντας ότι έχει πνευματική επαφή, τότε το σ@ξ είναι ακόμα πιο όμορφο. Εγώ έχω απολαύσει το σ@ξ απ’ όλες τις πλευρές. Και από τη σ@ξουαλική πλευρά και από τη λέξη “ξεπέτα”», είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement