Η γυμνή φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση και το μήνυμα της για την καταπολέμηση της βίας

Η Κλέλια Ρένεση είναι η γνωστή σε όλους μας Καίτη Κίτσο από την πετυχημένη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί στην σειρά να είναι μια γυναίκα που εξαρτάται από τον γάμο και από έναν άντρα αλλά στην πραγματικότητα είναι μια πολύ δυναμική προσωπικότητα που πολλές φορές μέσα από τις απόψεις της δείχνει ότι είναι αντράκι και δεν χρειάζεται κανέναν. 

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της Κοραλία σε ηλικία 2 μηνών όπου είναι και οι δύο ολόγυμνες. Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από ένα μακροσκελές κείμενο εναντίον της βίας που δέχονται κάποιες γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως την γέννησα και όπως γεννήθηκα και εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας και να μάθει να θεραπεύεται απ’ αυτήν. Γυμνές και οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας. Όσα αίσχη κ να γίνουν, όσο κ αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου. Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες κ γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή κ την θεριεύουμε, κρατάμε το συμπάν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη και φροντίδα. Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κ όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν και τζάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής. Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρευθήκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας κ την αποστολή μας. Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες κ οι προγιαγιάδες σας κ οποίο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος. Καμία μονή, καμία μονή, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το Daisy.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα μας τα νέα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ