Η ημέρα των γενεθλίων της Σάντρας Βουτσά και η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον πατέρα της Κώστα

Έχει περάσει σχεδόν 1,5 χρόνος από όταν ο Κώστας Βουτσάς ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων και σκόρπισε την λύπη σε όλους με τον χαμό του. 

Advertisement

Η Σάντρα Βουτσά, η πρώτη του κόρη, δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχτεί αυτό τον χαμό και θέλησε να διατηρεί ζωντανό στην μνήμη και στην καρδιά την δικιά της αλλά και όλων των ανθρώπων αυτόν που όπως έλεγε ήρθε στη ζωή για να προσφέρει γέλιο στους άλλους.

Σήμερα την ημέρα των γενεθλίων της αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία με εκείνη μωρό να είναι στην αγκαλιά του Κώστα Βουτσά γράφοντας στην λεζάντα.

Advertisement

«Birthday Girl!!! Πριν πολλαααα χρόνια γεννήθηκα και εγώ και μεγάλωσα με δυο γονείς που μου έδωσαν πολλή, αστείρευτη αγάπη… όπως κ η υπόλοιπη οικογένεια… οι θείες μου, τα ξαδέλφια μου, η γιαγιά μου (η γιαγιά Μπρόγερ, γιατί παππούδες και η άλλη γιαγιά έφυγαν πολύ νωρίς) η οποία με αγαπούσε τόσο πολύ, που με έσφιγγε τόσο δυνατά και εγώ της φώναζα ότι θα σκάσω… από αγάπη! Έφτασα λοιπόν σήμερα, μέχρι εδώ και αυτή η τεράστια και ατελείωτη ποσότητα αγάπης που έχω πάρει στην ζωή μου, με κρατάει ακόμα δυνατή και γεμίζει ζεστασιά την καρδιά μου, παρόλο που η ζωή (…όλων μας!) έτσι όπως την ξέραμε, σε όλα τα επίπεδα, έχει ανατραπεί πλήρως… Η αγάπη όμως μου δίνει δύναμη να προχωρώ και να μην… καταθέτω τα όπλα!!! Να αγαπάτε και να σας αγαπούν πολύ… η ευχή, μέσα από την καρδιά μου!!!»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement