Η Μαρία Φιλίππου, η αγαπημένη Λένα της σειράς «Αγγελική» 19 χρονών μαζί με τον πατέρα της

Η Κύπρια και πάντα χαμογελαστή ηθοποιός Μαρία Φιλίππου, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την κωμική σειρά καταστάσεων «Εμείς κι Εμείς» που παίχτηκε για 4 σεζόν από το MEGA στα μέσα της δεκαετίας του 90.

Advertisement

Είχαν προηγηθεί σήριαλ που είχε παίξει και μάλιστα μέσα σε αυτά ήταν και «οι τρείς χάριτες», «Οι απαράδεκτοι», «Οι τελευταίοι εγγονοί», όμως η απόλυτη αναγνώριση ήρθε με την σειρά «Εμείς κι Εμείς».

Από τότε ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές σειρές, πολλές θεατρικές παραστάσεις και ταινίες.

Advertisement

Η Μαρία Φιλίππου είναι ένα μεγάλο ταλέντο ηθοποιού που φέτος με τον ρόλο της Λένας στην καθημερινή δραματική σειρά του ALPHA «Αγγελική» το ξεδίπλωσε  και το ανέδειξε όλο.

Έχει 2 αγόρια τον 26χρονο Βαγγέλη και τον 22ετών Φίλιππο. Είναι χωρισμένη και ο χαμός του πατέρα της ήταν για αυτήν η χειρότερη στιγμή στην ζωή της. Του είχε μεγάλη αδυναμία και όταν εκείνος έφυγε, η Μαρία έχασε την γη κάτω από τα πόδια της. Είναι ένα γεγονός που ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Advertisement

Η φωτογραφία λοιπόν που θα δείτε με την Μαρία Φιλίππου είναι από ένα ξένοιαστο καλοκαίρι στον Πρωταρά της Κύπρου μαζί με τον Πατέρα της Ευάγγελο που εκείνη ήταν μόλις 19 ετών.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement