Η οικογένεια Βαρθακούρη και η Μήδεια

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι ένα ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι που το απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ «Σου Κου Familly».

Advertisement

Έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τις κόρες τους Μελωδία και Λιόνα και σήμερα ποστάροντας μία οικογενειακή φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Χάρης μας εξιστόρησε όλα όσα τους συνέβησαν από την επίσκεψη της Μήδειας και του χιονιού.

«Όταν η Ζωή δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα! Μπορεί να ταλαιπωρηθήκαμε χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο, ίντερνετ, οδική πρόσβαση κτλ, κτλ, τουλάχιστον προσπαθήσαμε να το χαρούμε. Ειδικά οι κόρες μας ξετρελάθηκαν με το χιόνι. Κι όσο ήμασταν χωρίς ρεύμα μαγειρέψαμε στο γκάζι, ανάψαμε κεράκια για να βλέπουμε, χρησιμοποιήσαμε τα χιόνια για ψυγείο και το τζάκι για να ζεσταθούμε και κοιμηθήκαμε και οι τέσσερις μαζί αγκαλίτσα, εκεί, στο σαλόνι, παρέα με το τζάκι.

Advertisement

Εντωμεταξύ μία μέρα πριν ξεκινήσαμε δίαιτα. Το τί πατατάκι, δρακουλίνι, πασατέμπο (οκ και φρούτα) φάγαμε, δεν λέγεται! Και να θέλεις να αγιάσεις δεν μπορείς!»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement