Η Σταματίνα Τσιμτσιλή χόρεψε λάτiν με έναν από τους πρωταγωνιστές της «Αγγελικής» – ΒΙΝΤΕΟ

Λάτιν χόρεψε ο Αλέξανδρος Πέρρος με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, στο «Happy Day»  και έγινε… χαμός στο πλατώ! Ο αγαπημένος ηθοποιός , ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αγγελική»  του Alpha , απέδειξε  ότι είναι δεινός χορευτής latin, δίνοντας μαθήματα και στη Σταματίνα, η οποία αποδείχθηκε άψογη μαθήτρια!

Advertisement

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Ο Αλέξανδρος Πέρρος υποδύεται τον Νικόλα στην «Αγγελική», έναν  «επαναστάτη εκ του ασφαλούς», όπως παρατήρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Συνεχίζουμε την αγωνία από κει που την αφήσαμε. Στα  ύψη!» υπογράμμισε ο ηθοποιός αναφερόμενος στη σειρά, η οποία σήμερα επιστρέφει στις οθόνες μας με νέο  κύκλο επεισοδίων, Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 23:00.

Advertisement

«Ο Νικόλας έχει πολύ ενδιαφέρον»  τόνισε ο Αλ.Πέρρος. Και θυμήθηκε την οντισιόν που έδωσε για να πάρει τον ρόλο, όπου δοκίμασε διαφορετικά εκδοχές της σκηνής  την οποία κλήθηκε να υποδυθεί. «Μου αρέσουν οι ρόλοι που δεν είναι μονοδιάστατοι, που έχουν πολλές διαστάσεις και βάθος».

Όσο για τον Νικόλα θα δούμε «το πού θα τον οδηγήσει η λάθος διαχείριση και πού θα καταλήξει…  Η εξέλιξή του έχει πολύ ενδιαφέρον και για μένα τον ίδιο …».

Advertisement

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement