Ιωάννα Παππά: Όσα είπε για την απόφασή της να γίνει μητέρα μετά τα 40

Η απόφαση να γίνει μία γυναίκα μητέρα όταν έχει περάσει την ηλικία των 40, δεν είναι εύκολη. Κι η Ιωάννα Παππά είναι από τις γυναίκες που πήραν αυτή την απόφαση, όχι πολύ εύκολα.

Advertisement

Η ηθοποιός καλεσμένη χθες στην εκπομπή του ΑΝΤ1 The 2Night Show, ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θέμα, και άνοιξε την καρδιά της.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο και εύκολο παιδάκι», είπε για το αγοράκι της.

Advertisement

Όπως είπε η 43χρονη καλλιτέχνης, είχε δεχθεί αρκετά υβριστικά μηνύματα όταν μαθεύτηκε ότι ήταν έγκυος, λόγω της ηλικίας της.

«Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, «ντροπή σου σε τέτοια ηλικία» και «τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει» και τέτοια! Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους».

Advertisement

Και στη διάρκεια αυτής της ευαίσθητης εξομολόγησής της πρόσθεσε:

«Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement