Κατερίνα Λιόλιου: Ποια είναι η 26χρονη τραγουδίστρια που μάγεψε τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Και ξαφνικά λίγο πριν κλείσει η χρονιά, μάθαμε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος, έχει σχέση με την 26χρονη τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου.

Advertisement

Λίγα 24ωρα αφότου η πρώην συζυγός του Τζένη Μπαλατσινού, ξανάγινε μητέρα, με τον νέο της σύζυγο, τα Μέσα Ενημέρωσης συζητάνε για τη δική του σχέση.

Μία σχέση με την μόλις 26 ετών Κατερίνα Λιόλιου! Η Κατερίνα είναι από την Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Φιλοσοφική.

Advertisement

Όμως εργάζεται ως τραγουδίστρια και έχει λάβει μέρος στο The Voice το 2017, όταν το ριάλιτι προβαλλόταν στον ΑΝΤ1.

Μόλις 19 ετών τότε, πέρασε στις Blind Auditions και μπήκε στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

Advertisement

Έφτασε μάλιστα μέχρι τον ημιτελικό όπου τραγούδησε μαζί με την Τζώρτζια των Μπλε το «Δεν θέλω».


Την επόμενη χρονιά, το 2018 τραγούδησε στο Gala του My Style Rocks το δικό της τραγούδι «Μεγάλα λόγια». Εκείνη την εποχή εξάλλου εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο δίπλα στον Νίκο Βέρτη.

Η Κατερίνα Λιόλου, έχει εμφανιστεί αμέτρητες φορές στην εκπομπή «Στην υγειά μας βρε παιδιά» και είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή ενώ ερμήνευε τον «Σαλονικιό» του Στράτου Διονυσίου, ο Λάκης Γαβαλάς είχε ανέβει στο τραπέζι από το κέφι!

Είναι σίγουρα μία πανέμορφη κοπέλα, δραστήρια, με ταλέντο στο τραγούδι. Και όπως πολλά κορίτσια, είναι πολύ δεμένη με την μητέρα της, που ζει στην συμπρωτεύουσα.
Όπως είχε πει καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκπομπή «The 2Night Show», αναφερόμενη στην καραντίνα: «Αγχώθηκα πρώτα απ’ όλα για τους γονείς μου, γιατί ζουν στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσα να τους επισκεφθώ. Το σεβάστηκα. Δεν πήγα να μείνω μαζί τους για να έχω παρέα. Έμεινα μόνη μου στο σπίτι και το έζησα δύσκολα. Πάρα πολύ δύσκολα»

Ευτυχώς τώρα θα έχει κοντά της τον 66χρονο Πέτρο Κωστόπουλο να την στηρίζει ψυχολογικά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement