Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι: Μίλησαν για τη γνωριμία τους και αποκάλυψαν πώς έγιναν ζευγάρι

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι περιμένουν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και πρόσφατα παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!

Advertisement

Το ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση τους. Όπως είπαν οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο τραγουδιστής είχε πάει μετά τη συμμετοχή του στο «The Voice», καλεσμένος στο Πρωινό, όπου η παρουσιάστρια εργαζόταν.

Στην ερώτηση αν γνωρίζονταν αρκετά χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι απάντησαν:

Advertisement

Λάουρα: Ναι, ήρθαμε όμως πιο κοντά όταν ο Zeraw των Vegas μου είπε «Λάουρα, πρέπει να γίνεις ράπερ» και με πήγε στο στούντιο του Χρήστου για να ηχογραφήσουμε. Tη χαρά του Χρήστου να δεις εκεί, που ήρθε άλλη μια bathroom singer να τραγουδήσει. (Γελάει.)

Χρήστος: Εκείνη τη στιγμή ο χρόνος μου ήταν λίγο πιεσμένος γιατί είχα δουλειά. Μου ζήτησε λοιπόν ο Zeraw σαν χάρη να έρθουν με τη Λάουρα. «Τι να κάνετε;» τον ρωτάω. «Θα σου πω από κοντά» μου απαντάει. Μπαίνω μέσα στο στούντιο και τους βλέπω να ραπάρουν.

Advertisement

Λάουρα: Εκεί είχαμε την πρώτη επαφή. Εκεί γνώρισα λίγο καλύτερα τον Χρήστο και μετά εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα ώστε να κάνουμε πιο πολλή παρέα.

Πώς τους προέκυψε ο έρωτας

Λάουρα: Για εμένα το «κλικ» έγινε σε δύο φάσεις. Η πρώτη ήταν όταν βρισκόμασταν όλοι μαζί παρέα. Είναι μια παρέα ανοιχτή, χύμα, με πολύ καλά παιδιά. Έβλεπα ότι ο Χρήστος διέφερε από τους άλλους και είχε κάποια στοιχεία που με γοήτευαν. Ήταν πιο γλυκός, πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος. Τον άκουγα να λέει διάφορες θεωρίες και να αναλύει τον τρόπο που σκέφτεται και αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις.

Αρκετές φορές λοιπόν είχα γυρίσει και του είχα πει «πόσο τυχερή θα είναι η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου». Απλά δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι εγώ αυτή. Εκείνη τη στιγμή δεν μου ερχόταν στο μυαλό γιατί πίστευα ότι είμαστε φίλοι. Αυτό άλλαξε όταν πήγαμε όλοι μαζί μια μονοήμερη εκδρομή. Καθόμασταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και κάποια στιγμή έβαλε το χέρι του γύρω μου. Με πήρε αγκαλιά για να χωρέσουμε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement