Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Το νέο μήνυμα της – «Μην με πυροβολείτε»

Πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων με αφορμή την έκκληση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη που λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει ζήτησε βοήθεια, θέλησε τώρα να αποστείλει ένα νέο μήνυμα.

Advertisement

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη μίλησε με τον Νίκο Νικόλιζα μέσω της εκπομπής του Alpha «Kαλύτερα δε γίνεται». Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δημοσιογράφος μαζί της μετέφερε στον αέρα της εκπομπής το εξής: “Μη με βανδαλίζετε, μη με πυροβολείτε” απέναντι στα σχόλια που γράφτηκαν. Θεωρεί ότι αυτή η ανάρτησή της αφορά όλους τους μουσικούς της Ελλάδας γιατί πεινάνε αυτή τη στιγμή. Μου ζήτησε να μεταφέρω αυτά τα λόγια λόγω του ότι η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” είναι απλήρωτη εδώ και πολλούς μήνες με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο για τις συναυλίες και τις παραστάσεις που θα γίνονταν για τα 95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης. Άρα όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος» είπε ο δημοσιογράφος.

Για τη στάση του Μίκη Θεοδωράκη, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Αυτό που ξέρω και μου μετέφερε η Μαργαρίτα είναι ότι όλες τις κινήσεις τις γνωρίζει και της συμπαραστέκεται».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement