Μαρία Πετεβή: Η συγκινητική συνομιλία της με τον Κλεομένη

H Πηνελόπη από τις «Άγριες Μέλισσες», ή καλύτερα η ηθοποιός Μαρία Πετεβή που την ενσαρκώνει, ήταν χθες βράδυ Τετάρτη, καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Advertisement

Στην εκπομπή του «The 2night Show» στον ΑΝΤ1, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της, στην πετυχημένη σειρά του καναλιού και βεβαίως στον «άντρα» της Κλεομένη – Θανάση Κουρλαμπά.

Μάλιστα η Μαρία δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόκληση του Γρηγόρη να μιλήσει απροειδοποίητα on air με τον πρώην συνεργάτη και «σύζυγό» της.

Advertisement

Οι δύο ηθοποιοί απέδειξαν πόσο αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλον παρά τις αντιξοότητες που είχαν περάσει μεταξύ τους λόγω του σεναρίου. Η Μαρία είπε χαρακτηριστικά: «Τον λατρεύω! Είμαι υπέρτυχερη που τον συνάντησα».

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Advertisement

«Τον λατρεύω! Όταν μάθαμε το τέλος του Κλεομένη, νομίζω είχαμε και κοινό γύρισμα τότε, έβαλα τα κλάματα. Δεν ήθελα με τίποτα να φύγει. Και αφού επιστρέψαμε τις διακοπές όπου εκεί κάπου έγιναν τα τελευταία γυρίσματα. Το καλοκαίρι ήταν σα να λείπει ο άνθρωπος στα αλήθεια. Καθόμασταν στην τραπεζαρία, που πάντα καθόταν δίπλα μου, έτσι όπως αρχίζουμε να μιλάμε και να κάνουμε πρόβα με τα παιδιά για τη σκηνή, κοιτάζω δίπλα και αρχίζω και ξαναλέω. Μόλις με είχαν βάψει. Είχαμε δεθεί πάρα πολύ, με βοήθησε πάρα πολύ και είναι τρομερός άνθρωπος. Δηλαδή πολύ καλός ηθοποιός, τρομερός, αλλά για μένα κρατάω το ότι είναι τρομερός άνθρωπος. Είμαι υπέρτυχερη που τον συνάντησα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement