Μαρία Σολωμού: Εξηγεί γιατί ο 15χρονος γιος της έφυγε από το σπίτι και πήγε στον μπαμπά του, Μάριο Αθανασίου

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου, ήταν για χρόνια ζευγάρι και από τον έρωτά τους έχουν αποκτήσει ένα παιδί, που σήμερα είναι 15 ετών.

Advertisement

Όπως έχουν πει σε δηλώσεις τους, ο Αλέξανδρος τον τελευταίο χρόνο δεν μένει μαζί της αλλά με την οικογένεια του πατέρα του.

Μία απόφαση που σίγουρα προκαλεί έκπληξη και γεννά ερωτήματα σε όποιον την ακούει.

Advertisement

Η Μαρία όμως με την ευθύτητα που την διακρίνει αναφέρθηκε στην απόφασή τους αυτή, στην εκπομπή «The 2night Show» που ήταν καλεσμένη.

Είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι:

Advertisement

«Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος.

Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του».

Δείτε τη συνέντευξή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement