Νεφέλη Κουλούρη – Άγριες Μέλισσες: Απολαμβάνω τις ερωτικές σκηνές με τον Κωνσταντή

Η Δόμνα από τις Άγριες Μέλισσες, ή μάλλον η ηθοποιός Νεφέλη Κουλούρη που την υποδύεται, βρέθηκε χθες καλεσμένη στο The 2Night Show του ΑΝΤ1.

Advertisement

Η Νεφέλη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο της ως αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή αλλά και για τις επίμαχες ερωτικές σκηνές.

Είπε αρχικά για την πρόταση που της έγινε να αναλάβει τον ρόλο ότι: «με τιμά που με διάλεξαν για την αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή. Όταν το έμαθα είπα ναι με τα 1000! Το ωραίο ήρθε μετά, όμως, όταν κατάλαβα τι είναι αυτός ο ρόλος και τι είναι αυτή η τύπισσα».

Advertisement

Και αναφερόμενη στον χαρακτήρα της Δόμνας παραδέχθηκε ότι:

«Δεν είμαι συμπαθής από το κοινό, είμαι σνομπ και κακομαθημένη. Θέλω όλη την προσοχή επάνω μου, ότι θέλω το θέλω τώρα και με τον τρόπο που εγώ θα ορίσω. Έτσι έχω μεγαλώσει και έτσι πορεύομαι. Η Δόμνα δεν είναι κακός χαρακτήρας, δεν έχει κακία σαν άνθρωπος. Οι καταστάσεις την κάνουν να φαίνεται κάπως αλλά δεν θα έκανε κακό σε κάποιον».

Advertisement

Όσο για τις ερωτικές σκηνές, η απάντησή της μάς ξάφνιασε:

«Τις ερωτικές σκηνές τις απολαμβάνω πάρα πολύ! Έχουν πάρα πολύ πλάκα. Πρέπει να δένεις με τον παρτενέρ και να υπάρχει ένα προστατευμένο κλίμα από όλο το συνεργείο. Από κει και πέρα, όταν όλα αυτά υπάρχουν ήδη, έχει πάρα πολύ πλάκα να πρέπει να κάνεις τον ερωτευμένο. Μου αρέσει πάρα πολύ».

Δείτε εδώ την πρώτη συνέντευξη της Νεφέλης Κουλούρη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement