Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ρίχνει το instagram για άλλη μια φορά και πάει την πρόληψη για τις ιώσεις ένα βήμα παραπέρα [Βίντεο]

Τους τελευταίους μήνες ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από το instagram και όχι άδικα αφού συχνά δημιουργεί πρωτότυπο περιεχόμενο που μπορεί να δώσει ακόμη και λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Ο ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες, δεν περιορίζεται στα συνηθισμένα post και αντιθέτως κάθε του ανάρτηση γίνεται viral.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη φορά θέλησε να μας δείξει με ποιο τρόπο μπορούμε να καθαρίσουμε τη μύτη με φυσικό τρόπο.

Στη λεζάντα γράφει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθαρισμός μύτης

Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικής κοιλότητας.

Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας.

Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας, μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο.

Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο.

Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε) Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτύσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου!

View this post on Instagram

Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικης κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας,μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο. Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε) Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτυσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου 😁! #netipot #freebreathing #deepbreath #water #salt

A post shared by Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) on

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το Daisy.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα μας τα νέα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ