Οι επώνυμοι που ευχήθηκαν για την γιορτή της Μητέρας

Η γιορτή της Μητέρας είναι μια μικρή υπενθύμιση για την σημασία της μητέρας στη ζωή μας. Για την ηρωίδα που είναι δίπλα μας στα καλά και στα άσχημα. 

Advertisement

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που μας έδειξαν μια φωτογραφία με την μητέρα τους ή με τα παιδιά τους και πάντα η φωτογραφία συνοδευόταν από μια συγκινητική ανάρτηση. 

Ο Κώστας Τσουρός μπορεί να μην το δείχνει συχνά αλλά έχει τεράστια αδυναμία στην μητέρα του. Μέσα από ένα instastory θέλησε να της ευχηθεί χρόνια πολλά και να την ευχαριστήσει που τον στηρίζει πάντα.

Advertisement

Η Φαίη Σκορδά μας έδειξε μια φωτογραφία με την μητέρα της από όταν η παρουσιάστρια ήτα ακόμα μελαχρινή να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές και το ελαφρύ αεράκι να τους φυσάει τα μαλλιά.

Παρόμοια ανάρτηση έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου. Έδειξε μια ανέμελη στιγμή εκείνης και της μητέρας της από καλοκαιρινές διακοπές κάνοντας μπάνιο στην παραλία και φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το μαγιό.

Advertisement

Η Μαρία Κορινθίου μιλάει πάντα με τα πιο τρυφερά λόγια για την κόρη της Ισμήνη.  Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ και από ότι φαίνεται η μικρή Ισμήνη θα ακολουθήσει και επαγγελματικά τα βήματα της μητέρας της. Οι δύο τους τράβηξαν μια φωτογραφία για να γιορτάσουν την ημέρα κοιτάζοντας η μια την άλλη στα μάτια.

Επίσης με μια φωτογραφία δικιά της και της κόρης της θέλησε να ευχηθεί σε όλες τις μανούλες χρόνια πολλά η Ζήνα Κουτσελίνη μαζί με την κόρη της Έμα που της έχει τεράστια αδυναμία.

Η Δανάη Μπάρκα έχει τρελή αδυναμία στην μητέρα της αλλά και στην γιαγιά της καθώς είναι οι δυο γυναίκες της ζωής της. Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί πολλές στιγμές με την μητέρα της στα social και να πει πως αυτό που αγαπάει περισσότερο στην Βίκυ Σταυροπούλου είναι η τρέλα της. Ωστόσο η φωτογραφία που μας συγκίνησε αλλά πήρε και τα περισσότερα like είναι με την ίδια σε μικρή ηλικία φορώντας ένα στεφανάκι στα μαλλιά και στην αγκαλιά της μητέρας της.

Τέλος η ανάρτηση που μας συγκίνησε όλους και έδειξε πως ο ρόλος της μητέρας είναι σπουδαίος ήταν εκείνη της Χριστίνας Κοντοβά με το κοριτσάκι από την Ουγκάντα που θα υιοθετήσει. Μάλιστα στην λεζάντα έγραψε «Πρώτη φορά μαμά» θέλοντας να δείξει πως μαμά δεν είναι μόνο αυτή που γεννάει αλλά και αυτή που μεγαλώνει ένα παιδί και του δίνει την αγάπη που μέχρι τότε δεν είχε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement