Πάνος Καλίδης: Ο Τραγουδιστής που είναι… λεβεντιά

Μπορεί να μη μετράει πολλές νίκες στην αρένα του Αγίου Δομήνικου, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το γεγονός πως ο τραγουδιστής είναι ο τελευταίος δίκαιος παίκτης του ριάλιτι!

Advertisement

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη παραλία της Καραϊβικής, δέχτηκε από τα μέσα ενημέρωσης σωρεία επιθέσεων. Ο ένας τον κατηγορούσε για την απόφασή του να πάει σε ένα ριάλιτι επιβίωσης, ο άλλος γιατί άφησε πίσω του γυναίκα και τρία παιδιά, ενώ οι περισσότεροι αρκέστηκαν να πουν ότι δεν έχει τα προσόντα για να βρεθεί στο «Survivor».

Ο Πάνος Καλίδης όμως, έδειξε με πράξεις -και όχι με λόγια- πως πήγε απλά για να ζήσει μια μεγάλη περιπέτεια, να δείξει πως μπορεί να ξεπεράσει τα όριά του και όχι για να προβάλλει απλά έναν πιο αθλητικό εαυτό του. Και το κοινό τον αγάπησε και τον στήριξε ακριβώς για αυτό. Τις στιγμές που οι άλλοι παίκτες λοιπόν μάχονταν για μια κούπα ρύζι, έψαχναν αφορμή για να δημιουργήσουν ίντριγκα ή ακόμα μια κλίκα στο παιχνίδι, εκείνος απλά ξεκουραζόταν στην καλύβα, γεγονός για το οποίο επίσης τον κατηγόρησαν. Μέχρι που φάνηκαν οι αγνές προθέσεις του τραγουδιστή αλλά και όλων εκείνων που στην κάμερα του ριάλιτι φαίνονταν πιο δραστήριοι. Έχοντας χάσει πλέον αρκετά κιλά και έχοντας αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό με ένα σεβαστό ποσό, ο τραγουδιστής δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και κυρίως στην οικογένειά του που τόσο του έχει λείψει.

Advertisement

Η διαδρομή πριν το ριάλιτι!

Ο Πάνος Καλίδης γεννήθηκε στη Δράμα το 1978. Από μικρός έδειξε την αγάπη του για τη μουσική τραγουδώντας παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ είχε μάθει να παίζει και ποντιακή λύρα. Όταν λοιπόν αποφάσισε στα 20 του χρόνια να πιάσει δουλειά στα νυχτερινά μαγαζιά της Δράμας και της Ξάνθης, ο περίγυρός του δεν ξαφνιάστηκε. Αντίθετα τον ενθάρρυνε καθώς πίστευε βαθιά στο ταλέντο του νεαρού τότε επίδοξου τραγουδιστή. Το ταλέντο του στη συνέχεια τον οδήγησε μέχρι τη συμπρωτεύουσα όπου και ξεχώρισε ως λαϊκός τραγουδιστής. Το πρώτο του CD κυκλοφορεί το 2005 και πέντε χρόνια αργότερα ξεκινά να δουλεύει με τον Φοίβο. Συνεργασία που κράτησε μέχρι το 2015. Σε όλη του τη διαδρομή έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου, ενώ δεν έχει περάσει χρονιά που δεν έχει κυκλοφορήσει καινούριο κομμάτι. Κάπου ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω γνώρισε και τη γυναίκα της ζωής του, τη Λεάννα Μάρκολγου, με την οποία και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Advertisement

Για πάντα χαζομπαμπάς

Ο Αριστείδης, η Νίνα και η Δήμητρα, μαζί φυσικά με τη Λεάννα Μάρκογλου, είναι οι μεγάλες αγάπες της ζωής του. Μπορεί εξ αρχής να δήλωνε ενθουσιασμένος με την περιπέτεια που σκόπευε να ζήσει στην άλλη άκρη του κόσμου, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο έκλαψε πραγματικά για τους δικούς του ανθρώπους που άφηνε πίσω. Μάλιστα, τα παιδιά του τού είχαν γράψει γράμματα, τα οποία και είχε μαζί του στην καλύβα του Αγίου Δομήνικου.

Στο TiVi ΣΙΡΙΑΛ που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement