Πόπη Τσαπανίδου: Η στιγμή που την έκανε να λυγίσει στον αέρα του Πρωινού – ΒΙΝΤΕΟ

Η Πόπη Τσαπανίδου επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και καθημερινά εμφανίζεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με το Νίκο Χατζηνικολάου. Η δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά και μίλησε για όλους και για όλα.

Advertisement

Ένα βίντεο από το μακρινό 1996, συγκίνησε ιδιαίτερα την Πόπη Τσαπανίδου. Στο βίντεο φαίνεται η ίδια ως νεαρή ρεπόρτερ τότε να δέχεται on air τα συγχαρητήρια του Τέρενς Κουίκ.

Η Πόπη Τσαπανίδου είπε: «Δε μπορώ θα βάλω τα κλάματα τώρα. Αυτό το πράγμα τα πρώτα χρόνια είχε βγει στον αέρα. Γιατί κλαίω; Γιατί είμαι σε ηλικία που οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Με πήγε σε χρόνια που ξεκινούσα στην τηλεόραση και είχα όλα αυτά που περιέγραψες. Να μεγαλώσω τρία παιδιά που ήταν μηνών. Που έπρεπε να κάνω καριέρα για να μπορέσω να τα μεγαλώσω. Και ήμουν σε μια ηλικία που για να πας παραπάνω στη δουλειά είναι απίστευτα δύσκολο. Είσαι παιδί. Πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς.

Advertisement

Όταν είχε παίξει αυτό το βίντεο, μετά από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει σε μια εκπομπή. Το πόσο είχα ντραπεί; Επί δεκάδες χρόνια ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Να ξεχάσω ότι το έχω κάνει. Και μου το έστειλε η κόρη μου πριν από λίγες ημέρες. Δεν το είδα ποτέ. Τώρα που το είδα σκέφτομαι ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα αντιδρούσα και τώρα. Σήμερα που είμαι 53. Χαίρομαι τόσο πολύ και τόσο παιδικά τα πάντα μέχρι και σήμερα. Ξέρεις γιατί είναι τα μαλλιά κοντά στο βίντεο; Γιατί δε προλάβαινα να τα λούζω και να τα χτενίζω».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement