Πρίγκιπας Harry: Πιτσιρικάς τον πέρασε για πωλητή σε κατάστημα με Χριστουγεννιάτικα!

Μία από τις πιο άβολες στιγμές της ζωής του έζησε πρόσφατα ο Πρίγκιπας Harry. Με τη σύζυγό του Meghan Markle, επισκέφθηκαν κατάστημα για να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Advertisement

Όπως γράφει το περιοδικό Vanity Fair, οι υπεύθυνοι του καταστήματος που είχαν ενημερωθεί για την άφιξη του ζεύγους, είχαν φροντίσει να μην υπάρχει πολύς κόσμος στο μαγαζί και τους ενοχλήσει. Το ζεύγος έφτασε, άρχισε να κάνει τα ψώνια του όταν κάποια στιγμή ένας πιτσιρικάς που είχε παραμείνει στο μαγαζί με την οικογένειά του, έκανε το εξής ασύλληπτο!

Πέρασε τον Harry για υπάλληλο του μαγαζιού! «Εδώ δουλεύεις;» τον ρώτησε με όλη την παιδική αφέλεια!

Advertisement

Το περιστατικό έκανε γνωστό ανώνυμα υπάλληλος του μαγαζιού, στο Twitter και το Vanity Fair, φρόντισε να το κάνει γνωστό στον κόσμο.

Όπως μάλιστα περιέγραψε ο υπάλληλος:

Advertisement

«Η Meghan και ο Πρίγκιπας Harry ήρθαν στο μαγαζί σήμερα και τους πουλήσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Αδειάσαμε τον χώρο όταν έφτασαν, ο ατζέντης τους τούς έφερε μια στιγμή χωρίς πολύ κόσμο αντί να μας κλείσει για να μπουν. Υπήρξε όμως μια οικογένεια στο μαγαζί και ο μικρός τους γιος έτρεχε ανάμεσα στα δέντρα ώσπου έπεσε πάνω στον Harry και τον ρώτησε αν δουλεύει εκεί, χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement