Ψηφίστηκε η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο για το 2020

Πάει ο παλιός ο χρόνος και μόλις τον αποχαιρετήσαμε, μάθαμε και ποια είναι η πιο όμορφη γυναίκα της χρονιάς που τέλειωσε!

Advertisement

Το κορίτσι που ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα παγκοσμίως για το 2020, δεν είναι κάποια ιδιαίτερα διάσημη, αλλά μία 19χρονη μοντέλο και πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός από το Ισραήλ.

Ο λόγος για την Yael Shelbia, νικήτρια της ετήσιας λίστας του TC Candler με τα «100 πιο όμορφα πρόσωπα της χρονιάς».

Advertisement
Photo from Instagram @yaelshelbia

Το κορίτσι μπορεί να είναι η πιο ωραία του κόσμου, ωστόσο δεν το απολαμβάνει ιδιαίτερα για την ώρα αφού κάνει την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία της στην ισραηλινή αεροπορία.

Τουλάχιστον όταν παίρνει άδεια, δεν την περνάει μόνη αλλά με τον σύντροφό της, τον 35χρονο Brandon Korff, εγγονό του αείμνηστου δισεκατομμυριούχου του CBS και της Viacom, Sumner Redstone. Ο Brandon εκδιώχθηκε από το Ισραήλ επειδή καταπάτησε τους κανόνες καραντίνας COVID-19 την περασμένη άνοιξη όταν επισκέφτηκε κρυφά τη Shelbia.

Advertisement
Photo from Instagram @yaelshelbia

Η μελαχρινή κούκλα με τα μπλε μάτια, στη σελίδα της στο Instagram έχει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers. Έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες για την ισραηλινή εταιρεία μόδας Renuar, τα ακουστικά της KM και τη σειρά μακιγιάζ KKW Beauty της Kim Kardashian.

Κι όταν έμαθε για την παγκόσμια διάκρισή της έγραψε στον λογαριασμό της:

«Ευχαριστώ @tccandler και όλους τους ψηφοφόρους. Το εκτιμώ με όλη μου την καρδιά!».

Photo from Instagram @yaelshelbia
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement