Ρούλα Κορομηλά: «Δεν υπήρξα μόνη ποτέ χωρίς σύντροφο»

Η νέα χρονιά έχει φέρει ξανά στη δημοσιότητα την Ρούλα Κορομηλά. Η έμπειρη παρουσιάστρια μετά το σόου «Σπίτι με το Mega» που παρουσίασε με τον Αντώνη Ρέμο, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, επανέρχεται με συνέντευξή της στον Άρη Καβατζίκη.

Advertisement

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η δήλωσή της πως δεν έχει μείνει ποτέ μόνη χωρίς σύντροφο και ότι πάντα είναι σε κάποια σχέση.

Όσο για το αν ενδέχεται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη ως παρουσιάστρια, άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό…

Advertisement

Σχετικά με την προσωπική της ζωή η Ρούλα Κορομηλά είπε:

«Έχω περάσει γιορτές μόνη, αλλά τα έχω καλά με τον εαυτό μου και μπορώ να περάσω και μόνη μου κάποια πράγματα. Δεν ήμουν ποτέ μόνη αλλά δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που θα προβάλλω την προσωπική μου σχέση. Θεωρώ ότι η προσωπική σχέση πρέπει να κλείνεται μέσα στο σπίτι του καθενός. Δεν έχει σημασία αν ανήκω στον χώρο της δημοσιότητας, αλλά κάποια πράγματα θέλω να τα κρατάω για μένα. Άρα δεν υπήρξα μόνη ποτέ χωρίς σύντροφο, αλλά δεν δημοσιοποιώ τις προσωπικές μου σχέσεις».

Advertisement

Η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε και στο πώς κρίνει τα τηλεοπτικά προγράμματα:

«Έχει θέματα η τηλεόραση του 2020. Εύχομαι στην τηλεόραση του 2021 να ανοίξουν οι ορίζοντες και να δούμε περισσότερα πράγματα της εποχής μας, διαφορετικά. Νομίζω ότι η τηλεόραση πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα και ποιότητα».

Κι όταν ο Άρης Καβατζίκης την ρώτησε αν υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει μόνιμα στην τηλεόραση, του απάντησε πως:

«Εάν υπάρξει κάτι που έχει βάση, θα βγω μόνη μου και θα το ανακοινώσω. Συνήθως σε όλα αυτά που ακούγονται, λέγονται και γράφονται προς εντυπωσιασμό, κλείνω τα αυτιά μου. Δεν είναι δουλειά μου να ακούω τις σειρήνες γύρω γύρω τι λένε για εμένα. Αν υπάρξει μια πρόταση σημαντική, που θα με οδηγήσει στο να κάνω ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγω και να το πω».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement