Survivor – Αλέξης Παππάς: O Έλληνας… «Θεός» που παλεύει για την επιβίωση!

Από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Καραϊβική, ένα τσιγάρο δρόμος! Όταν έκανε καριέρα στις πασαρέλες των ΗΠΑ σίγουρα δεν περίμενε πως λίγα χρόνια αργότερα θα ταξίδευε νοτιότερα, για να γίνει γνωστός στο πανελλήνιο.

Advertisement

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου 1986, μπορεί να χαρακτηρίστηκε ως «Έλληνας Θεός», όμως για να βρεθεί στη χώρα μας έπρεπε να περάσει μέσα από την κόλαση… Η οικογένειά του, Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου, έμειναν εγκλωβισμένοι στην Αλβανία από το 1914 και τελικά έφυγαν για ένα καλύτερο μέλλον, όταν εκείνος ήταν τεσσάρων ετών. Οι εικόνες από τότε έμειναν για πάντα χαραγμένες στην παιδική ψυχή του. «Για να έρθω στην Ελλάδα είδα φρικτά πράγματα. Σε μια πορεία χιλιάδων ανθρώπων, επάνω στα στενά των βουνών ακούγονταν πυροβολισμοί όταν περπατούσαμε», θα πει. Τελικός προορισμός, η Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς του, άνθρωποι του μεροκάματου, ασχολήθηκαν με χειρωνακτικές εργασίες ενώ όταν κάποιος τον ρωτούσε τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει, εκείνος δεν έλεγε «ηθοποιός» ή «μοντέλο» αλλά «ελαιοχρωματιστής»… Το πρωί στην οικοδομή μαζί με τον πατέρα του, το βράδυ στο νυχτερινό Τεχνικό Λύκειο, θα κάνει όλων των ειδών τα χειρωνακτικά επαγγέλματα για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Το μόντελινγκ θα μπει εμβόλιμα στη ζωή του…Ο «Alexis from Greece», όπως συστηνόταν, έχει εκπροσωπήσει τους ισχυρότερους οίκους μόδας. Είναι γεγονός πως, αν δεν επέστρεφε μόνιμα στην Ελλάδα, θα μπορούσε να κάνει διεθνή καριέρα μέχρι σήμερα, δίπλα σε ονόματα παγκοσμίου βεληνεκούς. Μόνο τυχαίο δεν ήταν το ντουμπλάρισμα που έκανε στο σώμα του Αντόνιο Μπαντέρας για χάρη διαφήμισης και ένα αντίστοιχο ντουμπλάζ στον Σάκη Ρουβά. Παρ΄όλα αυτά δεν πίστευε ότι όλα αυτά του ταιριάζουν.
Ο δρόμος για τον Άγιο Δομίνικο…

Advertisement

Αφήνει λοιπόν τη μεγάλη ζωή, για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η δουλειά άλλωστε όπως έχει τονίσει, δεν τον τρομάζει. Το κοινό τον γνωρίζει από τη συμμετοχή στο «Κάνε Παζάρι» που παρουσίαζε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ ακολούθησε η πρόταση για τις «8 λέξεις», το «J2US», μια πρόταση για το “Bachelor”, που αρνήθηκε, και (τελικά) το “Survivor”…. Εδώ ο Παππάς, εκεί ο Παππάς, τελικά στον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε ο Παππάς! Οι μόνοι που δεν θέλουν να τον… βρουν το τελευταίο διάστημα είναι οι συμπαίκτες του, καθώς από νωρίς έγινε persona non grata στην ομάδα των «Μπλε». Το φλερτ με την Ελευθερία Ελευθερίου ξεκίνησε όμορφα, αλλά τελείωσε με πόνο, καθώς έγινε αφορμή για έριδες και οριστική ρήξη. Αποκορύφωμα η βόλτα του Αλέξη με τον Chris Σταμούλη στη ζούγκλα και η υπόνοια πως βρήκαν φαγητό, που έφερε τα πάνω-κάτω, αναγκάζοντας τους δύο παίκτες να περάσουν στην αντεπίθεση και στο τέλος τους απομόνωσε από τους υπόλοιπους… Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο μοναχικός δρόμος ταιριάζει στον Αλέξη καθώς είναι συνηθισμένος από την περίοδο που ασχολήθηκε με το μόντελινγκ…

Ο εκφοβισμός που δέχτηκε…

Advertisement

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement