Survivor: Χιλιάδες ευρώ για λίγους μήνες! Το ασύλληπτο ποσό που έδιναν σε μουσικό για να μπει στο ριάλιτι!

Μπορεί η χώρα να περνά οικονομική κρίση, μπορεί κάποιοι να μπήκαν στο Survivor για να εξασφαλίσουν ένα ικανοποιητικό ποσό κατά την παραμονή τους, κανείς όμως δεν μπορεί να φανταστεί το ποσό που πρότεινε η παραγωγή για αμοιβή σε μουσικό.

Advertisement

Μάλιστα μιλάμε για καλλιτέχνη που δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστός στην ευρύ μάζα, αλλά για τον trapper Light που έχει πέραση σε περιορισμένη μερίδα του νεανικού κοινού.

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος η παραγωγή του Survivor 4, του πρότεινε αμοιβή για να μπει στο ριάλιτι 300.000€ για 3 μήνες, ενώ ήταν διατεθειμένοι να του δώσουν μέχρι και 400.000€!

Advertisement

Αυτό δήλωσε στο live του στο Instagram και μας τρέλανε όλους. Βέβαια δεν δέχτηκε γιατί όπως είπε δεν ήθελε να γίνει ρεζίλι.

«Δεν πήγα, δόξα το Θεό, είχα άγιο. Θα με κορόιδευε και η κουτσή Μαρία. Μου έδιναν πάρα πολλά λεφτά να πάω, πάρα πολλά λεφτά. Πάρα πολλά λεφτά για να πάω… Λοιπόν η πρόταση η αρχική που μου κάνανε ήταν 300.000 ευρώ για τρεις μήνες. Και ήταν διατεθειμένοι να κλείσουν και στα 400.000» αποκάλυψε και μας άφησε όλους άφωνους!

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Survivor

Διαβάστε επίσης

Advertisement