Θανάσης Ευθυμιάδης – Άννα Ντιμιτρίεβιτς: «Ας κολλήσουμε όλοι…»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η εντυπωσιακή σύζυγος του Άννα Ντιμιτρίεβιτς ζουν ευτυχισμένοι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχοντας επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής κοντά στη φύση.

Advertisement

Το ζευγάρι επιλέγει να επικοινωνεί μέσα από τα social media μαζί μας και το κοινό που τους ακολουθεί πιστά αλληλεπιδρά μαζί τους και με το παραπάνω. Αυτή τη φορά ο Θανάσης Ευθυμιάδης κάνει μία ιδιαιτέρως αισιόδοξη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας με την εντυπωσιακή Άννα.

Οι δυο τους καθισμένοι κάπου στη φύση, γελώντας δυνατά και δείχνοντας την ευτυχία τους που ξεχειλίζει, στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Advertisement

Στη λεζάντα γράφει:

«Πότε ήταν η τελευταία φορά που γέλαγες τόσο δυνατά μέχρι να πονέσει η κοιλιά σου? Σαν μικρό παιδί? Χωρίς καμία σκέψη, χωρίς καμία κρίση. Απλά απολαμβάνοντας το τώρα. Αυτή η δόνηση θεραπεύει όλη την κοιλιακή χώρα, και ταξιδεύει μακριά, πέρα από βουνά και θάλασσες. Είναι άκρως μεταδοτική. Η καρδιά η ανοιχτή, την κολλάει και την μεταδίδει. Διώχνει τον Κο. Φόβο πέρα κι ακόμα πιο πέρα!! Ας κολλήσουμε όλοι!!! Laughter is the medicine we are all after!!!”,»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement