Θανάσης Ευθυμιάδης: Βούτηξε στην κρύα θάλασσα και έκανε την πιο ξεχωριστή ανάρτηση

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης δεν μπορεί να αποχωριστεί τη θάλασσα ούτε τον χειμώνα. Όλο το χρόνο κάνει μπάνια και τα απολαμβάνει, είτε η θερμοκρασία είναι υψηλή είτε όχι. Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία βρίσκεται μέσα στη θάλασσα και χαμογελάει.

Advertisement

Στη λεζάντα γράφει:

«Στα χειμερινά μπάνια με μύησε ο αδερφικός μου φίλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, πριν από 14 χρόνια. Ήταν χειμώνας και η γυναίκα μου με κοιτούσε έντρομη.

Advertisement

Αφού είδε επί τόσους χειμώνες τι αποτελέσματα έχει σε εμένα, από πέρσι άρχισε να βουτάει και η Άννα τον χειμώνα και από ότι λέει είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που έχει κάνει στον εαυτό της.

Μπορώ να πω πολλά για τα οφέλη της χειμερινής κολύμβησης, στην ψυχική, σωματική, ερωτική μου υγεία. Θέλω, όμως, να σταθώ στον ενεργειακό καθαρισμό, που γίνεται μετά από μία βουτιά στη θάλασσα (ή στο ποτάμι) το χειμώνα.

Advertisement

Καταρρίπτεις άλλον ένα μύθο που σου έχουν επιβάλει για να σε κρατάει μέσα στο φόβο.
Αυτό είναι το σπουδαιότερο όφελος.
Η αίσθηση και μόνο, όταν βγαίνεις από τη θάλασσα το χειμώνα, είναι αρκετή για να νιώσεις θαρραλέος, γενναίος και να αισθανθείς χαρούμενος που τα κατάφερες. Happy to be Alive 😁

Υ. Γ.
Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν, τώρα είναι η σωστή εποχή πριν αρχίσει το κρύο.
Καλό είναι να προηγηθεί ιατρικός έλεγχος στην καρδιά.
Καλό ζέσταμα πριν μπούμε, με τρέξιμο και ασκήσεις.
Μπαίνουμε σιγά-σιγά στο νερό, όχι βουτιά.
Μετά το μπάνιο, ζεστά ρούχα και φαγητό.

Η καλή υγεία βρίσκεται στα απλά πράγματα ❤️» σημειώνει ο αγαπητός ηθοποιός.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement