Τόλης Βοσκόπουλος: Επρόκειτο να πάρει εξιτήριο όμως τον πρόδωσε η καρδιά του

Ο πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού δεν είναι πια κοντά μας. Ο Τόλης Βοσκόπουλος έσβησε χτες σε ηλικία 80 ετών προδομένος από την καρδιά του. Ο ερμηνευτής αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Advertisement

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι συντετριμμένες με την απώλεια του αγαπημένου τους. Όπως μάλιστα αποκαλύπτει η εφημερίδα ON Time, περίμεναν πως χθες ο τραγουδιστής θα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα επέστρεφε στο σπίτι τους. Όπως γράφει η εφημερίδα, τον τελευταίο καιρό ο Τόλης Βοσκόπουλος υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση.

Όλα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:

Advertisement

Ο Τόλης Βοσκόπουλος την προηγούμενη Παρασκευή αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια. Προκειμένου να γίνει έλεγχος της κατάστασής του, επισκέφτηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν. Έγινε η εισαγωγή και δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ έλαβε την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη. Οι γιατροί είχαν μάλιστα ενημερώσει τη σύζυγό του και την κόρη του πως χθες θα έπαιρνε εξιτήριο. Η καρδιά του όμως τον πρόδωσε και «έφυγε» από ανακοπή. Πριν από έξι χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία του αφαιρέθηκε τμήμα του δεξιού πνεύμονα. Τότε το πρόβλημα είχε εντοπιστεί σε ένα τσεκάπ που είχε κάνει και εντελώς τυχαία είχε προκύψει ένα αλλοιωμένο εύρημα στον δεξιό του πνεύμονα. Από τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, λόγω της πανδημίας, αφού ανήκε σε ομάδα υψηλού κινδύνου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement