Τζένη Καζάκου για Τζένη Καρέζη: «Είναι σαν να την ξέρω, ενώ δεν την έχω γνωρίσει…»

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο κάνει φέτος η Τζένη Καζάκου μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη” και στην Δήμητρα Καλφούντζου. Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων και για τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη.

Advertisement

«Μόλις μίλησα με το Μιχάλη (Ρέππα) αρχίσαμε να γελάμε από τα πρώτα λεπτά που μιλήσαμε είχαμε τρομερή χημεία”, είπε η Τζένη Καζάκου και στη συνέχεια μίλησε για το πως έλαβε τον ρόλο στη νέα σειρά του MEGA “Συμπέθεροι από τα Τίρανα“».

Η Τζένη Καζάκου για τη σύγκριση με τη Τζένη Καρέζη: «Δεν διαβάζω με τα σενάρια με τους γονείς μου. Θέλω να το κάνω μόνη μου. Είναι ένας δικός μου δρόμος. Ο παππούς μου ήταν καθηγητής μου στη σχολή στο πρώτο έτος. Δεν ήξερα πως να του απευθύνομαι. Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για τη γιαγιά μου και είναι σαν να την ξέρω, ενώ δεν την έχω γνωρίσει. Με τρομάζει το πως θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα στο κεφάλι», είπε.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement