Vera Wang: H 71χρονη Σχεδιάστρια μόδας απαντά για την αψεγάδιαστη εικόνα της – Ποιο είναι το μυστικό της;

Είναι 71 ετών και έχει καταφέρει να μοιάζει 20. Ο λόγος για την Σχεδιάστρια μόδας Vera Wang την οποία πολλές διάσημες κυρίες σίγουρα ζηλεύουν. Η γυναίκα που έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες διασημότητες του πλανήτη και έχει γίνει πρωτοσέλιδο αρκετές φορές με τις δημιουργίες της, αυτή τη φορά έγινε για άλλο λόγο.

Advertisement

Η ίδια μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που ποζάρει με αθλητικό τοπ και λευκό σορτς.

Οι θαυμαστές της απόρησαν βεβαίως με τους κοιλιακούς της, αλλά και το αγέραστο σώμα της. Η εικόνα που ανέβηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Μάρτιο έγινε Viral και η ίδια θέλησε να δώσει την απάντηση της σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Advertisement

«Σοκαρίστηκα! Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ο πραγματικός στόχος αυτής της φωτογραφίας ήταν να παρουσιάσω το κοκαλάκι που είχα στα μαλλιά μου. Και συνήθως τα κοκαλάκια μαλλιών δεν εμφανίζονται συχνά τόσο καλά σε μια φωτογραφία. Επομένως, έπρεπε πραγματικά να ελαχιστοποιήσουμε το ενδιαφέρον στα ρούχα ώστε να εστιάσουμε στα μαλλιά μου και σε αυτά τα κρυστάλλινα κοκαλάκια.

Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που βάζει πάντα τις γυναίκες που ντύνει μπροστά. Είμαι σχεδιάστρια μόδας. Και έχω ντύσει μερικές από τις πιο καταπληκτικές γυναίκες τα τελευταία 30 χρόνια στο κόκκινο χαλί όταν έχουν κερδίσει ένα Όσκαρ ή μια Χρυσή Σφαίρα ή ένα Emmy. Είμαι αυτή που τραβά την πόρτα για να περάσουν και αυτή που στρώνει την ουρά του φορέματός τους στο Met Gala. Ακόμη και την εποχή που εργαζόμουν στην Vogue, δημιούργησα πολλές φωτογραφίες και ήμουν πάντα πίσω από την κάμερα. Έτσι πάντα σκεφτόμουν τον εαυτό μου ως κάποιον που ήταν ο δημιουργός και όχι το θέμα. Γι’ αυτό και ήταν τόσο σοκαριστικό. Δεν μπορώ να πω ψέματα».

Advertisement

Το μυστικό της:

Όσο για το μυστικό της για να διατηρείται σε τόσο καλή φόρμα, όπως λέει είναι ο ύπνος και η βότκα. «Ο ύπνος είναι το κλειδί για όσα κατάφερα: Την δημιουργία της εταιρείας μου, την ανατροφή δύο παιδιών. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν νομίζω πως θα τα είχα καταφέρει εάν δεν κοιμόμουν καλά. Έπρεπε να ξεκουράζομαι γιατί πιστεύω ότι αυτό μας αναζωογονεί. Επομένως ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και σίγουρα η βότκα. Εννοώ, ότι είναι απλά τόσο υπέροχο που μπορείς να χαλαρώσεις με ένα κοκτέιλ». Διευκρινίζει ωστόσο, ότι «δεν μιλά για 10 κοκτέιλ», αλλά για ένα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement