Ζένια Μπονάτσου: Αποκαλύπτει τις σχέσεις που έχει πλέον με τον παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο της χρονιάς, η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, κι εγγονή της, η Ζένια, θα πάρει μέρος στο φετινό “Just the 2 of us”.

Advertisement

Η Ζένια, που είναι επίσης ηθοποιός, θα είναι ζευγάρι με τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Με αφορμή τη συμμετοχή της στο σόου, που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα On Time.

Ανέφερε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα πειραματιστεί με το τραγούδι ενώ είπε ότι η μητέρα της την ενθάρρυνε για το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα.

Advertisement

«Η μαμά μου όταν της το είπα χάρηκε πολύ και μου είπε “Δεν σε φοβάμαι” και μου έδωσε με αυτό θάρρος γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη για το αν έπρεπε ή όχι να το κάνω».

Κι ακόμη, η Ζένια αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει πλέον με τον παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αλλά και με τη θεία της Μαρία Ελένη:

Advertisement

«Με τον παππού μου είμαστε πολύ καλά, τον αγαπώ πολύ. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Αλλά όταν υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται. Επίσης και με τη θεία μου Μαρία Ελένη έχουμε πολύ καλές σχέσεις πλέον και όλα είναι καλά».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement