Αυτή η νύχτα μένει – Γιάννης Στάνκογλου: Ο Χρήστος κρύβει μια πολύ μεγάλη αλήθεια 

Ο Γιάννης Στάνκογλου, ο σκληρός και πληγωμένος δήμαρχος του Αγρινίου, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day στον Alpha» και την Όλγα Λαφαζάνη για τη σειρά, το ρόλο του, τα παιδιά του, τα ταξίδια του.  

Advertisement

«Δε θα σας πω αν ο Χρήστος έχει κάνει δολοφονία. Ο Χρήστος είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος απλά είναι προδομένος, πληγωμένος και πολλές φορές μέσα από αυτή την κατάσταση που έχει βιώσει, μπορεί να μην κάνει το σωστό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή: «αυτή με τον Βασίλη Μπισμπίκη που τον δέρνω. Εκτός του ότι ήταν δύσκολη υποκριτικά για μένα σε σχέση με την ψυχολογία του χαρακτήρα, σε σχέση με αυτά που του έλεγα και όλο αυτό, το να χτιστεί μια σκηνή μάχης. Έχει γενικά δυσκολίες το σίριαλ αυτό, γιατί ο χαρακτήρας μου κρύβει πράγματα και κρύβει μια πολύ μεγάλη αλήθεια που είναι δύσκολο να την κουβαλήσεις γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος με την αλήθεια την άλλη, οπότε το να κρύψεις πράγματα στην υποκριτική είναι πολύ δύσκολο».

Advertisement

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε και για την αποχή του από την τηλεόραση για 10-11 χρόνια, λέγοντας ότι ήταν καθαρά επιλογή του και ήταν πολύ ευτυχισμένος με ό,τι έκανε στο θέατρο.   

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Advertisement

Τι θα δούμε απόψε:

Συντετριμμένη η Μυρτώ αγωνίζεται να σταθεί όρθια, όμως, τελικά, το ξέσπασμα της θα παγώσει τους πάντες και θα σκορπίσει πόνο και οργή. Στο οικογενειακό τραπέζι της οικογένειας Αναγνώστου τα μυστικά, τα ψέματα και οι συναλλαγές συνεχίζονται αλλά η Φωτεινή δεν αντέχει πια. Η Αγλαΐα μένει άλαλη από την αποκάλυψη του Μίλτου ενώ ο Στέλιος περί άλλα τυρβάζει. Ο Χρήστος και η Βάσω θα ξεπεράσουν κάθε δισταγμό τους, σε μια ξεχωριστή και για τους δύο στιγμή. Η Νίτσα και η Ζέτα ξεκινούν με τις βαλίτσες τους, η ξαφνική εμφάνιση του Στρατή θα προσκρούσει στη σιωπή της Ζέτας, αλλά ο Παπαδόπουλος, με τις εντολές του μυστηριώδους αφεντικού του, θα δώσει μια νέα τροπή στην ιστορία. Τυφλός από πόνο και οργή ο Πόντικας θα κυνηγήσει το Μίλτο που τα έχει χαμένα.  Η Ζέτα, παρά την αντίθεση της Νίτσας,  υπαναχωρεί συναισθανόμενη τους κινδύνους που απειλούν το Στρατή. Εκείνος αφήνει στην άκρη το πρόβλημα του και εξαγριωμένος επιχειρεί να αποδώσει δικαιοσύνη για τη Μυρτώ  με τον Αλέξανδρο να επεμβαίνει καθοριστικά.  

Δείτε αποσπάσματα από το επεισόδιο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement