Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Αγγελόπουλου

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατά κόσμον Ντάνο τον γνωρίσαμε μέσα από το Survivor 2017  από το οποίο και αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής. Ο ίδιος μετά την νίκη του άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική και να λαμβάνει μέρος σε διάφορες παραγωγές είτε τηλεοπτικές είτε κινηματογραφικές.

Advertisement

Αυτή την φορά έρχεται πάλι να συνεργαστεί με τον Αντρέα Γεωργίου για την σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Οι δυο τους είχαν ξανασυνεργαστεί για την σειρά του Alpha «Τατουάζ» 2018  και από τότε αναπτύχθηκε μια νέα φιλία.

Την αποκάλυψη για την συμμετοχή του στην σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» ήρθε από την εκπομπή «Πρωινό μας» και από την Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία υποστήριξε ότι με την σημερινή του εμφάνιση στην εκπομπή «Night Out» θα αποκαλύψει όχι μόνο την επιστροφή του στην τηλεόραση αλλά και τον ρόλο που θα ενσαρκώσει στην συγκεκριμένη σειρά.

Advertisement

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα δώσει σήμερα μια συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο Night Out. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον θα αποκαλύψει ότι θα πάρει μέρος στη Γη της Ελιάς του Αντρέα Γεωργίου. Επιμένει στη μυθοπλασία και τις παραγωγές του εξωτερικού, με το καλό να ευχηθούμε», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement