Απόστολος Καμιτσάκης: «Μου ζητήθηκε να γδυθώ ή να αυνανιστώ λέγοντας τον μονόλογο…»

Ένας ακόμη ηθοποιός σπάει τη σιωπή του και συγκλονίζει με τα λεγόμενα του. Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Πάτερ Δημήτριο του «Καφέ της Χαράς». Ο κατά κόσμον Απόστολος Καμιτσάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για την δική του εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό σκηνοθέτη.

Advertisement

Μεταξύ άλλων λέει:

«Έτυχε στα γυρίσματα να αναφερθεί, να μιλήσουν και να ακούσω το όνομα και ρωτάω το Χάρη Ρώμα και του λέω έζησα κι εγώ αντίστοιχο περιστατικό, το οποίο εγώ το διαχειρίστηκα. Είχα τα αντανακλαστικά να μπορέσω να το προσπεράσω. Δεν είναι πρόσφατο, έγινε το 2017. Είχα κάποια μικρή εμπειρία από οντισιόν, αλλά ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα, λοιπόν, στην ακρόαση για το έργο «Φρανκεστάϊν». Αυτή η ταινία ακουγόταν ότι θα γίνει πολύ καιρό. Την τραβούσε από τα μαλλιά.

Advertisement

Στην ακρόαση μου ζητήθηκε να πω τον μονόλογο και μετά με κάποιο τρόπο-έμμεσο- να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία, λέγοντας τον μονόλογο, μία συνθήκη που δεν έστεκε πουθενά. Στα καλά καθούμενα να μου ζητάνε κάτι τέτοιο, το οποίο δεν έβγαζε νόημα. Άκουσα τι μου έλεγε, δεν του έδωσα σημασία, δε με ανάγκασε σώνει και ντε να βγάλω τα ρούχα, αλλά μου έδινε συνέχεια αυτήν την επιλογή. Παίρνεις μιας απόφαση και λες “Δεν θα το κάνω” και τέλος. Τελείωσε η ακρόαση και έφυγα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement