Εκτός ΣΚΑΪ η Ντόρα Κουτροκόη – Tα πρώτα της λόγια μετά την απομάκρυνση και οι αιχμές για Οικονόμου και Παυλόπουλο

Τηλεοπτικό διαζύγιο πήρε η Ντόρα Κουτροκόη και ο ΣΚΑΪ τρεις μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας. Η απομάκρυνση της δημοσιογράφου από την εκπομπή “Σήμερα” συνοδεύεται από έντονο παρασκήνιο. Η εντυπωσιακή κυρία βρισκόταν στο τιμόνι της εκπομπής μαζί με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Advertisement

Από την αρχή της συνεργασίας τους η παρουσιάστρια, δεν είχε ίδιο μερίδιο χρόνου με τους άλλους και αυτό έφερε τα πρώτα σύννεφα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, της προτάθηκε να μετακινηθεί σε άλλο πόστο, ωστόσο η ίδια απέρριψε αυτή την πρόταση.

Η Ντόρα Κουτροκόη, μίλησε στο «Happy Day»: «Μου ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε η αλήθεια είναι γιατί τους 2-3 μήνες συνεργασίας μας δεν υπήρχαν ζητήματα. Στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή από τις πρώτες κιόλας δύο ημέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Κάτι που επίσης με ξάφνιασε, ωστόσο ήταν μια απόφαση του σταθμού που ακολούθησα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Advertisement

Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή ότι σταματάω. Δεν έχω πάρει σαφή απάντηση από τη διοίκηση για ποιον λόγο αποχωρώ από την εκπομπή. Δεν μας βγήκε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, ίσως. Δεν υπήρξε ούτε σύσταση, ούτε σύσκεψη για την εκπομπή, ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχε πετύχει τους στόχους της. Δεν υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς μεταξύ παρουσιαστών, της αρχισυνταξίας και της διοίκησης. Απευθείας πήγαμε στο ψητό. Η σχέση μου με τους παρουσιαστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Ξαφνιάστηκα που δεν με στήριξαν ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση, όπως ο Δημήτρης και ο Άκης, θεωρώ ότι αυτό δεν τιμά ούτε εκείνους. Το απόγευμα της Πέμπτης μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή σήμερα. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος, η στάση δεν ήταν έντιμη απέναντί μου. Θα αποχαιρετήσω τους φίλους της εκπομπής μέσω του Happy Day, γιατί μέσω του ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω. Δεν θα αποδεχτώ άλλη πρόταση από τον ΣΚΑΪ» είπε η Ντόρα Κουτροκόη.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement